- 21 Haziran 2011
- 27.540
- 7.484
- 2.238
Alternatif transferi yaptılar başka bir açıklama bulamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kdv'li 50 m euro OlayiBedava Svanberg’mi, 40 milyona Oulai’mi yoksa transfer ara sezonunu Lang ve Asprilla ile kapatmak mı?
Mümkün değil. Kalmış 3 ay neyin istifası?Yönetim istifa.
Maestro diyecektim adının bas harfi bile geçmiyormus herifinBedava Svanberg’mi, 40 milyona Oulai’mi yoksa transfer ara sezonunu Lang ve Asprilla ile kapatmak mı?
Tarafımızı belli edelim maksat. Beceriksizler ordusu, pasifize edilmiş bomboş bir yönetime sahibiz.Mümkün değil. Kalmış 3 ay neyin istifası?
Berkan Kutluyu konyaspor’dan alıp kapatmakBedava Svanberg’mi, 40 milyona Oulai’mi yoksa transfer ara sezonunu Lang ve Asprilla ile kapatmak mı?
Çaktırma, 40 içinde kdv de olsun. TSli kardeşler çok şey etmesin diye.Kdv'li 50 m euro Olayi
Adamın resmine bunu yazmak doğru değil. Belki çok iyi katkı verecek. Tepki gösterilmesi gereken oyuncu değil ki. Bizim beceriksizler.
Gayet haklı bir tepki sen beklentiyi bu noktaya çıkarır isimlerde 28'inden sonra şov var dersen oyuncunun sülalesine kadar kulakları çınlatılır, yönetim almak istiyorsa bile taraftar bu transferi aldırmamalı hatta iptal ettirmeli.Adamın resmine bunu yazmak doğru değil. Belki çok iyi katkı verecek. Tepki gösterilmesi gereken oyuncu değil ki. Bizim beceriksizler.
Vecino için yangın çıkınca apar topar ndombele alınmışti jdjfjfkBizim yönetimi tanıyorsam Svanberg'den daha kötü oyuncu bulup indirirler genç diye yedirler muhtemelen onun için bekletiyordur aslında Galatasaray düşmanı dışarıda değil her zaman içeride aramalının tam özetini yaşıyoruz.