Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.843
- 21.867
- 2.783
Galatasarayda tranzfer bitmezkapadik mi transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayda tranzfer bitmezkapadik mi transferi
Almanya da transfer kapanmış, artık wolfsburg neden iyi oyuncusunu bize versin ki ?
şimdi sen bizim teknik ve idari ekibe mal mı diyorsun admin. Satmayan mal değilse, bu beklentide olan bizimkiler o zaman maldır. Bak ben mal demedim senin yazdığından çıkarım yaptım..Kimse 11 oyuncusunu satmıyor transferin son günlerinde, kimse mal değil çünkü.
Almanya da transfer kapanmış, artık wolfsburg neden iyi oyuncusunu bize versin ki ?
Tolga -Selçuk ikilisini de unutmayalımYok abi bu orta saha bizim yıllardır alternatifsiz. Hastalık var bu orta sahada. Her sene aynı şey 10 yıldır. Berkan la taylan a güvenip sezon acti bu takim.
Ben zaten yanmışım@Batıkan Kanarya git bi abdest falan al dursun, simitçiden sonra gsc seni asar![]()
Geçen sezonki oyun gücümüz yok. Bu sezon zaten şimdiden geçen sezonun toplamı kadar puan bıraktık.geçen sene bu deplasmanların kaçında puan kaybettik bakar mısın bi