- 16 Haziran 2010
- 204.439
- 156.638
- 6.838
Öyle bir ihtimal yoktu o rakamlar da yalan30-40 vermeyeceksen, ara transferde rakkamlar gerçekse 14-15 e Onyedika kaymaklı ekmek kadayıfıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir ihtimal yoktu o rakamlar da yalan30-40 vermeyeceksen, ara transferde rakkamlar gerçekse 14-15 e Onyedika kaymaklı ekmek kadayıfıydı.
Leminanın oynamadıgı hangi maçı rahat kazandık. Leminanın olmadıgı ilk deplasmandan patlarız. Rize de net aday bunun icin.Geçen sezonki oyun gücümüz yok. Bu sezon zaten şimdiden geçen sezonun toplamı kadar puan bıraktık.
Zaten oynama sırasına bakılırsa çok daha zor bu fikstür geçen sezondan.
En basitinden Göztepe deplasmanına zaten şampiyon gitmiştik.
Şu fikstür tam tersi olsa şampiyonuz derdim, fb de çok iyi oynadığından değil ama biz harici deplasmanı kalmadı adamların, belki Ts.
Trabzonspor'dan da çalım yersek bu yönetimi gömmek lazım
Ya sengo ya da salai os denenecek ztn ilk ben yazdım2 .cisi.sallaiyi orta saha oynatiriz
Nasıl bir çalısma mesela bu herif google a Galatasaray ve Trabzonspor yazsa hic birseye bakmadan sırf Istanbul'u gorür yine burayi seçer yav.
Bu kulübü ancak taraftar düşünür. Bizim tostos gibi makam, PR kaygımız yok.
Galatasaray'ın zararına olacak bir şeyi önlemek için gereken mücadeleyi her yolla veririz.
Koca Galatasaray kulübü tostosun keyfine göre yönetilemez.
Komutan logar mi onun ben.Dursun 7 milyon opsiyonlu kiralık almaya çalışıyordur
Komutan logar mi onun ben.