Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.106
- 78.536
- 4.218
Şöyle bir nöbet
Küme düşmeme hamlesinin bile daha kaliteli olması ulan Dursun kulübü ne hallere soktun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bir nöbet
DoğruMaaşı da 9 ama o kısmı unutmayalım
Rnktaş klübü en az taraftar kadar başkanıda düşünür yöneticiside..kim ne derse desin rakipler başarısızda olsa başındaki adamlar en az bir taraftar kadar bağlı klübüne.Bunu her anlamda görebiliyorsun.Bu kulübü ancak taraftar düşünür. Bizim tostos gibi makam, PR kaygımız yok.
Galatasaray'ın zararına olacak bir şeyi önlemek için gereken mücadeleyi her yolla veririz.
Koca Galatasaray kulübü tostosun keyfine göre yönetilemez.
Salih bunlarin bulacağı 190 lik zenci pota altı oynar basket takimimizda futbol topunu elle falan tutar başımız belaya girerBi tane fizikli siyahi 6 numara bulamadılar gitti, rastgele 190lık bir Afrikalı bulun gelin lan o kadar düşürdük beklentiyi
18 yaşındaki Ngaha’yı Okan’ın oynatacağını mı düşünüyorsunuzEş zamanlı olursa yok demem ben tek svan'a karşıyım.
Ayak tenisine adam lazım18 yaşındaki Ngaha’yı Okan’ın oynatacağını mı düşünüyorsunuz
Trabzonspor'dan da çalım yersek bu yönetimi gömmek lazım
Şu an fitim hemen gelsinUgarteyi begenmeyenler var ama tam aradığımız adamdı ismi geçenler bunun yanından geçemez üstelik yaşı da gençti
Almanya da transfer kapanmış, artık wolfsburg neden iyi oyuncusunu bize versin ki ?
Yahu bu adamları neden aynı anda alırsın birader. Nhaga alıyorsan iyi kötü fizikli bir 6 al gel ne kadar zor olabilir yaw . Yaw Vecino tarzı bile olur yeterki 6 olsun . Bu kulübün kadro mühendisliğini kim yapıyor yaw.
yine yönetim düşmanlıgından fb sampiyon olsuna mı geldiniz