Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla fb transferde fena saçmalıyor,ismail en iyileri.defalarca yazdık.kanteden ne çıkar oynayınca görürüz ama ismail yedege gidecek net şekilde.Bu da bozabilir işleri az biraz.

Öte yandan asensioyu cikar,bok gibiler.

Bizim ihtiyacimiz tam 6 numara ve 10 numara. 10 numarayi almayacaklar gectim. 6 numara lazim oyle yandan 6 sagdan 6 degil. Bayagi 6 lazim. Oulai 6 degil ki, Fabian Ruiz evet world class adam ama o da 6 degil.

Yani kimse Fabian Ruiz'i reddedemez ama sen 6 almazsan cok sikinti yasariz. Ben gercekten anlamiyorum. 1 transfer doneminde 30-40 gün boyunca ihtiyacimiz bas bas bagiriyorken herhangi birsey yapmiyorsun. Bunun sebebi is bilmezlik filan da degil bence... Bunun sebebi bariz kasitli yapmamak.

Taraftara kos stada, kos forma al, kos sunu al diyorsun. Simdi 6 numara alsan Juve'yi eleyeceksin ve ligi alacaksin. Alamazsan da Juve'ye net eleneceksin. Lig de sallantida gidecek. Yazik gercekten

1770063428667.webp

Benzema'yı Al Hilal'a kaptıran Al-Ittihad, Fenerbahçe'den Youssef En-Nesyri'yi transfer etti.

Faslı forvet bu gece Suudi Arabistan'a uçacak.

[HT Spor]

Yani 36 yasindaki Kante icin 4m euro bonservis + Nesryi bonservisi (yaklasik 15m)

toplam 20m euro bonservis desek, 15m maas toplam pakket 45 falan bulur xD

Bay bay baby.bence iyi herifti.oyun doldur bosalta dönünce ararlar kenar ortalarda

Bu kadar taraftarını salak yerine koyan , taraftarına kazıklanacak müşteri gözüyle bakan bir yönetim daha gelmemiştir. Seçimde bu adamın fişinin çekilmesi lazım artık.

Buchi Laba: "Galatasaray geçen hafta Loic Bade için teklifte bulundu ancak Bayer Leverkusen tarafından hemen reddedildi. Şu an için satılamaz olarak değerlendiriliyor."

Fabian Ruiz mi? :asd:

Başlamış yine satılık kalemler taraftarın gazını almaya. Kimlerle uğraşıldı ama devre arası olmadı, sezon sonu için söz alındı vb. zırvalayacaklar.

Yarın küme düşecek bir takımın yedek topçusunu getirecekler, boşuna beklentiye girmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt