Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek başına nhaga'nın gelmesinin anlamı ne ki

bizim ihtiyacımız leminayı rotasyona sokmak değil mi? bu çocuk lucas ikamesi gibi duruyor lucas da maç kaçırmıyor zaten

mal mal işler gider magassa ya da fizikli 6 alıp bu çocuğu da yatırım için alırsın o zaman olur

tek amaç taraftar anamıza az sövsün ve sussunlar transferi
Haluk 2 transfer yapılacak demiş. Bu 2. transfermiş denene göre 1 transfer daha olacak ama orada isim net belli değil. Svanberg sözde iptal olma durumu varmış.

Ben yatıyorum iyi nöbetler renktaşlar...muhtemelen yarın 19.05 de yeni ortasahamiz açıklanır

İşi değiştirecek transfer Lookman'dı. Net söylüyorum, o herifi alsalardı bitmişti iş. Kanatta aşırı zayıflar.
Kante'yi almaları ise bir şeyi değiştirmez. Çok iyi topçu, Arabistan'da salmamışsa 2 yıl çok iyi katkı verir muhtemelen ama senin elinde Gunduz, İsmail, Alvarez varken şu maliyetin altına girmek akıl alır iş değil. Teknik 8 filan alsalardı yine bir nebze mantıklı tarafı olurdu.
Üstüne 20 milyona aldığın, 28 yaşında, iyi kötü hala piyasası olan forvetini de adamlara veriyorsun. Nereye kadar gidecek bu döngü bakalım.
Ha keşke iptal olsa da dalga geçsek.

Sadece elemanla anlaşmışız kulübü kıllık çıkarmasın para görünce kudurur küçük takımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt