Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elemana 7K yorum atılmis gelme lan buraya defol diye :asd: fkdjdsbsbs

vay ayılar hasdhasdhas

ya abi böyle şeylere üzülüyorum ben, elemanın ne günahı var, allahın almanyasında işinde gücünde bi adama benziyor

velhasıl bi yandan da insanlar da haklı, ya yönetim dinlemiyor ki, her yerde bas bas bağırıyorsun yönetim seni ip'lemiyor. bi şekilde tepki koymaya çalışıyorsun.

Asıl tepkiyi statta göstermek lazım da, bizi temsil ettiği iddia edilen taraftar grubu olacak oluşum sesini çıkartmamayı tercih etti. Bu yönetimin rahatlığı ordan geliyor.

Sende öyle gözüküyor sanırım renktaş. Rengi değiştirmedim, standart siyah.
Ekli dosyayı görüntüle 314312

Ekran görüntüsü 2026-02-03 032035.webp

Gündüz modunda denedin mi, gece moduyla alakalıdır muhtemelen.

Öyle zaten canım da.... Gece modundan memnunum normalde... Neden tek tük mesajlarda böyle oluyor bilmiyorum... Daha önce de 1-2 mesajda oldu ama kimdi hatırlamıyorum. Belki sensindir yine...

Muhtemelen mesajın ilk yarısını beyaza çevirmiş gece modu için ama yarısını çevirmemiş...

Oh un şu kesitine gülmekten dalak kalmadı en son yerdeki kaleciye top atan herifi cicaldau bilirdim

Yani orta sahaya, kanada filan Koreli, Japon filan alırsın da, Asyalı forvete 15 milyon verilmez yav. Forvet dediğin Güney Amerikalı, Fransız filan olur. Bunların tarihinde forvet çıkmış mı ki.

Nhaga nedir yav Svansbergi bokluyorduk daha kötüsünü nasıl buldu bunlar?
Daha kötü olduğunu nerden çıkardın. Svanberg denen herif Bundesliga küme hattındaki takımda yedek oyuncu konumunda şu an. Nhaga en azından düzenli oynuyor ve genç potansiyel. Üstelik bizim ihtiyacımıza daha uygun biri Svanberg'e göre.

Bundan sonraki yıllarda ana taktik TS ve Göztepe'nin ilgilendiği oyunculara sulanmak olmalı. :asd:

Nhaga en azından düzenli oynuyor ve genç potansiyel.

casa pia'nın dün 2-1 kazandığı porto maçında oynamamış

ondan önceki 4 maçta oynamış, ikisinde 2. yarı oyundan çıkmış

casa pia 0 - 0 vitoria
rio ave 3 - 1 casa pia
sporting 3 - 0 casa pia
casa pia 3 - 3 avs

Renato Ngaha;

1-Bu sezon %80 dribbling başarı oranı ile oynuyor

2-Portekiz liginde kendi mevkisindeki oyuncuların %98.3 den daha fazla kendisine faul yapılmış

(opta verilerine baktım Fotmobdan)

portekizden alınan hangi topçu iş yapmış tarihte

bu nhaga denen herifin takımı küme düşüyor ve o takımda kadroya giremiyor. bikaç videosunu izledim topu ayağından açıp duruyor, leş gibi bir transf hamlesi. ne işi var bu profil bi herifin gsde anlamak zor.
Kadroya nasıl giremiyor? 1400 küsur dakika sure almış.

Transfer görüşmelerinden dolayı bugünkü maçta kadroya alınmamış yoksa normalde çoğu maçta 11 oyuncusu.

portekizden alınan hangi topçu iş yapmış tarihte

bu nhaga denen herifin takımı küme düşüyor ve o takımda kadroya giremiyor. bikaç videosunu izledim topu ayağından açıp duruyor, leş gibi bir transf hamlesi. ne işi var bu profil bi herifin gsde anlamak zor.
Kadroya nasıl giremiyor renktaş yapma yav

casa pia'nın dün 2-1 kazandığı porto maçında oynamamış

ondan önceki 4 maçta oynamış, ikisinde 2. yarı oyundan çıkmış

casa pia 0 - 0 vitoria
rio ave 3 - 1 casa pia
sporting 3 - 0 casa pia
casa pia 3 - 3 avs
Porto maçında transfer görüşmelerinden dolayı oynamamıştır. Totalde 1435 dk oynamış, 16 adet 90 dk ediyor. 70 dk üstü oynadığı 14 maç var. Fazlasıyla iyi rakamlar.

nhaga'da 4-0'lık maçın son dakikasında okan hocam tarafından oyuna alınacakken maçın bitmesiyle oyuna girmeyecek topçu tipi var.
hocam bizde 2-3 sezonda toplam 20 dk falan oynatır gibi.
derhal gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt