Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porto maçında transfer görüşmelerinden dolayı oynamamıştır. Totalde 1435 dk oynamış, 16 adet 90 dk ediyor. 70 dk üstü oynadığı 14 maç var. Fazlasıyla iyi rakamlar.

portekiz ligindeki iyi rakamların ne gibi bir ehemmiyeti var ki hocam

bu herif "aman ne de biçim prospekt" diyebilieceğin bi tipe benziyor mu?

giriyormuş evet, ben sadece porto maçına bakmıştım

ama bu leş gibi bir transf olduğu gerçeğini değiştiriyor mu
bence değiştirmiyor
Bizden 10 milyon euro altında transferler yapılması beklenmiyor muydu +2 kontenjan için?

Burada çoğu kişi illa 25-30 verilmemeli diye yazıyordu (kendimi kast etmiyorum) ayrıca Oulai için 40 vereceğime böyle transferleri bizim denememiz sanki daha doğru gibi geliyor.

Hem ucuz olacak hemde üst düzey liglerden 20 yaşlarında oyuncu getirilmiyor artık bu devirde. Zaten o durumda otomatikmen Portekiz, Norveç gibi ülkelere bakmak zorunda oluyorsun mesela Hollanda liginde bile bu paralara oyuncu alınmaz hale geldi.

Bence bunlar yine başka bir vasat alacaklar o vasata tepki gelmesin diye rezil bir hamle olan svanbergi ortaya attılar sami üstünden. Ölümü gösterip sıtmaya razı etme.

hadi ngaha alındı. svanberg'de alınırsa bu işten net şekilde komisyon yeme durumu vardır. stoper alacağına niye alıyorsun çöp orta saha ?

giriyormuş evet, ben sadece porto maçına bakmıştım

ama bu leş gibi bir transf olduğu gerçeğini değiştiriyor mu
bence değiştirmiyor
Bazı oyunculara sebepsiz kulp takıyorsun. Ben izledim, yetersiz diyorsan bir şey diyemem ama gelmeden ve izlemeden oyuncuyu çöpe çıkarmak ön yargı oluyor. Aynı şey Marcao'da da yapılmıştı. Olayi'nin TS'ye gelmeden önce 18 pro maçı varmış mesela. Biz alsaydık ona da çöp derdin sanırım. Veya bize gelmeden önce CL'de oynayan, Kopenhag'da 130 pro maçı filan olan ama paramızı heba ettiğimiz Jelert gibi olumsuz örnekler de verebiliriz.

Son düzenleme:
portekizden alınan hangi topçu iş yapmış tarihte

bu nhaga denen herifin takımı küme düşüyor ve o takımda kadroya giremiyor. bikaç videosunu izledim topu ayağından açıp duruyor, leş gibi bir transf hamlesi. ne işi var bu profil bi herifin gsde anlamak zor.
bu sezon 20 maçın 18 maç oynamış,muhtemelen transfer görüşmesi için kadroda değildi, ayrıca marcao vardı tutan, oradaki 3 büyükler kendi ligindeki küçük takımlarından oyuncu almıyorlar mı, porto da benfica da lisbon da kaç tane dünya yıldızı var? şimdi baktım kendi liginden adamlar var 11de ayrıca diğer oyuncular ordan burdan alınmış yetenekli oyuncular, dünya starı değil , bu oyuncularla CL maçlarına çıkıyorlar, türk takımlarından daha iyiler yıllardır o oyuncularla,önemli olan düzgün sistem olacak, oyun planı iyi olacak, bizim bu çocuk gelecek vadediyor. böyle oyuncular da almamız lazım bence,hep yıldız, pahalı,olmuş oyuncu olmaz.en kötü ihtimal yedekler de genç yetenek olmalı çoğunlukla.

bu sezon 20 maçın 18 maç oynamış,muhtemelen transfer görüşmesi için kadroda değildi, ayrıca marcao vardı tutan, oradaki 3 büyükler kendi ligindeki küçük takımlarından oyuncu almıyorlar mı, porto da benfica da lisbon da kaç tane dünya yıldızı var? şimdi baktım kendi liginden adamlar var 11de ayrıca diğer oyuncular ordan burdan alınmış yetenekli oyuncular, dünya starı değil , bu oyuncularla CL maçlarına çıkıyorlar, türk takımlarından daha iyiler yıllardır o oyuncularla,önemli olan düzgün sistem olacak, oyun planı iyi olacak, bizim bu çocuk gelecek vadediyor. böyle oyuncular da almamız lazım bence,hep yıldız, pahalı,olmuş oyuncu olmaz.en kötü ihtimal yedekler de genç yetenek olmalı çoğunlukla.

şu an bize gereken denemelik portekiz ligi ilkokullusu mu?

renato alınabilir ama bize os'ya direkt katkı sağlayacak eleman gerekiyordu
bu yapmış olmak için transfer yapmaktır, takımın ihtiyacını karşılamak değil

Bizden 10 milyon euro altında transferler yapılması beklenmiyor muydu +2 kontenjan için?

Burada çoğu kişi illa 25-30 verilmemeli diye yazıyordu (kendimi kast etmiyorum) ayrıca Oulai için 40 vereceğime böyle transferleri bizim denememiz sanki daha doğru gibi geliyor.
Hoca belki şu gençleri oynatmama takıntısına son verir bunla. Potasiyelli adam almak svanberg gibi sacmaliktan daha iyi kesinlikle.

Suan twitterde ngaha yanina daha tecrubeli bir adam kovalaniyor deniliyor

Bazı oyunculara sebepsiz kulp takıyorsun. Ben izledim, yetersiz diyorsan bir şey diyemem ama gelmeden ve izlemeden oyuncuyu çöpe çıkarmak ön yargı oluyor. Aynı şey Marcao'da da yapılmıştı. Olayi'nin TS'ye gelmeden önce 18 pro maçı varmış mesela. Biz alsaydık ona da çöp derdin sanırım. Veya bize gelmeden önce CL'de oynayan, Kopenhag'da 130 pro maçı filan olan ama paramızı heba ettiğimiz Jelert gibi olumsuz örnekler de verebiliriz.

çöp transfer hocam, siz de biliyorsunuz bunu
muhtemelen bir iki kupa maçında oynayıp sezon sonu kasımpaşaya gider

gidip gözümüzün önündeki maestroyu almıyolar
ben de hayret bişey diyorum

+2 için bu tarz transferleri fazla eleştirmem şahsen hem maliyeti de düşük ama diğer taraftan 6 numaraya kaliteli topçu alınmaması tabi ki eleştirilmesi gerekir. Yani Nhaga şuan alındıysa gelecek ve geniş rotasyon planı dahilinde olmalı yoksa yarın gelsin derbide fark yaratmasını beklerseniz olmaz tabi.

Dursunun hesabıyla TMS sitesine girip transfer bildirmeye çalışıyorum
IMG_5823.webp

Bence Türkiyedeki çoğu insan, bu ambalaj olayına çok takıyor; hangi takımdan veya ligden geliyor diye,önemli olan yetenek bence, bunun bi dünya kanıtı da var.Şuan avrupanın en forma takımlarından Bu aksamki maçta Porto'nun 11ine geldikleri takımlara baktım;

Samu- Alaves
Borja sainz-Norwich City (eski giresunsporlu)
Alan Varela- Boca juniors
Pablo rosario- Nice
Gabriel Vegia- Al Ahli
Martim Fernandez- Porto Altyapısı
Thiago Silva- Fluminese
Jan Bendarek-Southampton
Francisco Mauro - Famalicao
Diego Costa- Porto Altyapısı
Pepe- Gremio

Başka bi dünya takımda da örnekler var,hepsini yazamam haliyle. Önemli olan yetenek bence, hep süperstar olmaz haliyle, Avrupada yıllardır Türk takımlarını madara eden takımların yaş ortalaması kaç? kaç tane dünya yıldızı var?

Önemli olan iyi bir oyun sistemi, çare dünya yıldızlarına kasayı gömmek değil, bunun binlerce örneği var

şu an bize gereken denemelik portekiz ligi ilkokullusu mu?

renato alınabilir ama bize os'ya direkt katkı sağlayacak eleman gerekiyordu
bu yapmış olmak için transfer yapmaktır, takımın ihtiyacını karşılamak değil
sence okan hoca 11lik adam alsak bile oynatır mı? benim şüphelerim var, toreira leminayı bozmak istemeyebilir yani, ayrıca olmuş oyuncunun bizde iş yapacağı da garanti değil ki,bazen tutmuyor işte,bunu çok yaşadık, hayırlısı artık, son güne bir daha transfer bırakılmaz umarım, senin dediğin oyuncuları son gün almak çok çok zor, 11 oyuncusunu ve kaliteli oyuncuyu klübünün bırakması zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt