Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasi transferi zorsa berkani niye gonderiyorsun
Yönetim-ül fecaat

Hadi gonderdin, gokdeniz neden 10 dk ortasahada oynayamiyor ya da cagri/ada forvette.

Bak 19 yasinda adama 30 40 lar konusuluyor. Var elinde denemesi bedava...

3 şubata uçuş planlanıyor diye sıkan bir adam vardı. Bugün biri şans eseri inerse tutturmuş olacak yoksa temiz saydırılır

3 şubata uçuş planlanıyor diye sıkan bir adam vardı. Bugün biri şans eseri inerse tutturmuş olacak yoksa temiz saydırılır
Acickasi transfer basinda anket acilsa "ortasaha ne zaman gelir" diye forumun minimum yuzde 40 i "son 3 5 gun" secenegini secerdi.

Seneye 10+4 sınırı var. Barış'a yunus' a sallarken iki kere düşünelim. Stoperede umit akdağı falan alsak keşke şimdiden. İş bilmez adamlar her sene eksik kadroyla sezon boyu can çekişe çekişe sampiyon oluyoruz. Forvetinde osimhen kanatta sane falan varken yürüye yürüye şampiyon olup CL ye hazırlanması gerekiyor bu takımın.

Yerli genç oyuncu denemesi hiç yapılmıyor. Al dene tutmazsa gönder kaybedecek bir şey yok.

Yönetim-ül fecaat

Hadi gonderdin, gokdeniz neden 10 dk ortasahada oynayamiyor ya da cagri/ada forvette.

Bak 19 yasinda adama 30 40 lar konusuluyor. Var elinde denemesi bedava...

Öne geçtiğimiz rahat maçlarda bile hiçbir genci denemedi. Futbol ömrü bitmiş Icardi, Kaan, Yusuf gibileri oyuna sokup durdu delirirsin.

Devre arasinda ligin bittiği ülkeler de var transfer yapılabilecek kuzeyden

Yerli genç oyuncu denemesi hiç yapılmıyor. Al dene tutmazsa gönder kaybedecek bir şey yok.

Yusuf Demir’i bile gönderemiyor bunlar ya.

Doğru diyorsun da gençleri bile 50-100.000 yerine 900-1.5 Milyon Euro kontrat ile oynatırsan asam gitmez, gitmiyor.

Bize 0-300 K arası oynayacak denemelik lazım onun için de scout lazım menajer önerisi değil.

TS’nin aldıkları dahil hepsi menejer önerisi

Verilen Demeçlerden Sonra Geldiğimiz Noktayı Forumun %40’ı Tamamen Beceriksizlik/İş Bilmezlik olarak görmüş. Çok naif forum. Adamların açıklamaları: baby Lemina-28 Ocak- elit toçu- parasına bakılmayacak… vs açıklamasından sonra alınan tek bir orta saha yok. Kusura bakmayın naif renkdaşlar, bu beceriksizlik değil; düpedüz aklımızla dalga geçmektir.

Bu arada ben niyetse ankete takıldım.

Soru 1 bizim takim Ayberk karapo yu ne den dusunmez

Soru 2 kuzeyde ligler bitti oradan transfer yapılamaz mi ya da lig yeni başladı galiba güney Amerika

Soru 3 orta sahada ugarte ihtimali olabilir mi

Simdi gidip bu beceriksizler oulai denen herife 40 milyon basarlar.

Soru 1 bizim takim Ayberk karapo yu ne den dusunmez

Soru 2 kuzeyde ligler bitti oradan transfer yapılamaz mi ya da lig yeni başladı galiba güney Amerika

Soru 3 orta sahada ugarte ihtimali olabilir mi
ortalık karışık millet sana sarmasın. taraftar şu anda nefes alsın yeter modundan 1-2 gün uzakta.

Nasıl bir fantezidir arkadaş,son saniyede oyuncu getirme dürtüsü.En iyisini getirsen bile antrenmana çıkacak alışacak edecek.Juventus maçına kalmış 2 hafta.Şu işi aylar öncesinden halletmek varken , şimdi kim getirsen taraftar hoplayacak.Bu nasıl bir zevk alma türüdür.Anlam veremiyorum arkadaş.
Ha unutmadan söyleyim an itibariyle hala 10 numaraya ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt