Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım bugünkü toplantıda ne tür atıştırmalıklar olacak hergün simit gitmez

Verilen Demeçlerden Sonra Geldiğimiz Noktayı Forumun %40’ı Tamamen Beceriksizlik/İş Bilmezlik olarak görmüş. Çok naif forum. Adamların açıklamaları: baby Lemina-28 Ocak- elit toçu- parasına bakılmayacak… vs açıklamasından sonra alınan tek bir orta saha yok. Kusura bakmayın naif renkdaşlar, bu beceriksizlik değil; düpedüz aklımızla dalga geçmektir.

Bu arada ben niyetse ankete takıldım.
Ashur-BAS.webp

bana bak yönetim yeter artık be yetti be yetti yetti

İyi de oy bile kullanmamışsın
Kullandım reis, direkt olarak taraftarın aklıyla dalga geçiyorlar. Bunu sadece şuan değil, 3 senedir yapıyorlar. Hatırlarsan ilk zamanlarinda bile clyi bekliyoruz falan diyorlardı, meğer para yokmuş, sonradan açıkladılar. Şimdi de clyi bekliyoruz ayakları çektiler. Salak yerine koyuyorlar bizi.

Fotoya gelince, Spartacus dizisindeki elemanın adı da ashur, soyismi görünce attım.

Uzun zamandır tv izlemiyordum. Kanallar arasında dolaşırken survivorda ülkücü kız gördüm. Kızın ülkücü bıyığı var

Hocanın kupada bile 20 dakika anca oynatacagi ligde son 5 dakika sokup şov yapmadığı taktirde haftaya süre bile vermeyecegi adamı almanın manasi yok.Juve maçında thuramla boğusabilecek adam da değil %1lik mucize ile hoca şans verse bile.Kesici adam da gelmediği sürece boş iş

Kullandım reis, direkt olarak taraftarın aklıyla dalga geçiyorlar. Bunu sadece şuan değil, 3 senedir yapıyorlar. Hatırlarsan ilk zamanlarinda bile clyi bekliyoruz falan diyorlardı, meğer para yokmuş, sonradan açıkladılar. Şimdi de clyi bekliyoruz ayakları çektiler. Salak yerine koyuyorlar bizi.

Fotoya gelince, Spartacus dizisindeki elemanın adı da ashur, soyismi görünce attım.
Demek oda bizim aşiretten 🤣🤣
Şimdi ismini gördüm, ellerine sağlık Murat renkdaş

Hocanın kupada bile 20 dakika anca oynatacagi ligde son 5 dakika sokup şov yapmadığı taktirde haftaya süre bile vermeyecegi adamı almanın manasi yok.Juve maçında thuramla boğusabilecek adam da değil %1lik mucize ile hoca şans verse bile.Kesici adam da gelmediği sürece boş iş
Thuram ile boğuşacak Aslan belli: Galatasaray’ın aslanı Sallai… fedai fedai… transfere filan gerek yok, her yerde nasılsa oynar bu çocuk. Bir de klonlarız “dollai”ler üretir salarız sahaya…

İyi ve kötü oyuncu çok fazla bilgim yok ama madem Rebato Ngaha'ya, Oulayi'ye gidecektiniz neden aylarca oyaladınız milleti üst düzey, elit, vs diye.

Ki bana göre Galatasaray seviyesinde olduğunu da düşünmüyorum bu 2 oyuncunun da. Umarım yanılırım.

Bu saatten sonra yapabilecekleri tek şey Mayıs'ta defolup gitmek olmalı bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt