Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
psikolojim çok bozuldu can dostumuz Napoli'de yok mu ıskarta bir ön libero falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson kırmızı kart manyağı olur ön liberodaİlla içimizden halletmemiz gerekirse bu Singo değil Davinson olmalı. Davinson-Torreira fena durmuyor kağıt üzerinde.
Fm de yıllar önce tottenham çalıştırırken davinsonu orta saha oynatıyordum. 3-4 sene orta saha oynattım. Yıllar sonra davinson bize geldiğinde ulan orta saha aldik dedim sonunda. Herifin oynadığı bölgeyi unutmuşum stopermis herif. O dönem fm de müthiş oynamıştı on libero daİlla içimizden halletmemiz gerekirse bu Singo değil Davinson olmalı. Davinson-Torreira fena durmuyor kağıt üzerinde.
Şu halimize bak. Singo hazırdır umarım. Davinson sürpriz çıkacak mi acabaSanchez 6 oynar singo stoper yapacak bişey yok
ozan kabak alınmalı aponun yaşıda geliyo artık yavaş yavaş yerine oyuncu hazırlamak lazımişin garibi şuan Lemina ve Abdülkerim aynı anda sakatlansa ya da olmasa gg wp
Sol stoper jacops lemina yerine Eyüp aydinişin garibi şuan Lemina ve Abdülkerim aynı anda sakatlansa ya da olmasa gg wp
o zaten kesin alınmalı da benim iyice güvenim azaldı Okan Buruk çok soğuttu kendinden yönetime kalkan olcam diye saçma sapan işler yapıyorozan kabak alınmalı aponun yaşıda geliyo artık yavaş yavaş yerine oyuncu hazırlamak lazım
Okan Buruk ile Allaha emanet kanalına hoşgeldinizSol stoper jacops lemina yerine Eyüp aydin
Rakibi korkutsun yeterlisingo'da 6 oynayabilecek ayak yok şahsi fikrim o mevki hatayı çok kaldırmaz