Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psikolojim çok bozuldu can dostumuz Napoli'de yok mu ıskarta bir ön libero falan

altyapıda Cihan Akgün diye bir sol stoper kardeşimiz var Yusuf Akçiçek'i falan top diye oynar keşke cesur iyi bir hoca gelse de bu tarz çocukların potansiyelini ışığını söndürmesek artık

İlla içimizden halletmemiz gerekirse bu Singo değil Davinson olmalı. Davinson-Torreira fena durmuyor kağıt üzerinde.
Fm de yıllar önce tottenham çalıştırırken davinsonu orta saha oynatıyordum. 3-4 sene orta saha oynattım. Yıllar sonra davinson bize geldiğinde ulan orta saha aldik dedim sonunda. Herifin oynadığı bölgeyi unutmuşum stopermis herif. O dönem fm de müthiş oynamıştı on libero da

Naga yatırım oyuncusu bu sezon ziraat kupa maçlatında izleriz onu geçin, Svanberg ise bence kötü oyuncu değil ama defansif özellik olarak Lemina ikamesi olamaz sıkıntı burda yoksa İlkaydan çok katkı verir rotasyonda. Ama Lemina yokken takım zafiyeti yine çözülmüyor bu durumda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işin garibi şuan Lemina ve Abdülkerim aynı anda sakatlansa ya da olmasa gg wp

18 yaşında adamın gelipte bizi hedef maçlarda taşıması beklenemez. Soru şu biz oraya adam mı hazırlayacağız yoksa gelir gelmez katkı versin mi isteyeceğiz. Buna pozisyon almayı öğretene kadar sezon biter zaten.
İkili mücadele datası yeterli durmakta ama pas arası zayıf tamamen eğitimli tahminde bulunarak söylüyorum ki biraz bodoslama oynayan bir arkadaşa benziyor zaten profil az çok belli ediyor.
Yine Lemian-Toreira oynayacak bu arkadaş ancak son 10-15 dakika girer.

Singo'dan müthiş bir 6 no olur diyorum.Uzun boylu hızlı teknik genç dinamik.Hava toplarını toplar arkaya kaçırılan topları süpürür süpriz ileri çıkışlar yapabilir kornerlerde kafa golü atabilir.O kalite singo'da mevcut.Zamanında terim donk'u 6 no yapmıştı çokta başarılı olmuştu.Boşa 6 no arıyoruz elimizde böyle bir cevher var denemeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt