Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.755
- 43.667
- 3.888
Ajax istiyor ya da almak üzere diye haber okumuştum 3-4 gün önce
Sozlukte ajax isi yatti diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax istiyor ya da almak üzere diye haber okumuştum 3-4 gün önce
Verilen Demeçlerden Sonra Geldiğimiz Noktayı Forumun %40’ı Tamamen Beceriksizlik/İş Bilmezlik olarak görmüş. Çok naif forum. Adamların açıklamaları: baby Lemina-28 Ocak- elit toçu- parasına bakılmayacak… vs açıklamasından sonra alınan tek bir orta saha yok. Kusura bakmayın naif renkdaşlar, bu beceriksizlik değil; düpedüz aklımızla dalga geçmektir.
Bu arada ben niyetse ankete takıldım.
Yapacağımız iki transfer sonucunda muhtemelen juve maçındaki 3 lü torreira sara önlerinde yunus olacak sakatlık olmazsaJuve maçında Lemina yok, yerine gözü kapalı koyulacak adam ne Svanson ne de Nhaga bence.
İyi de oy bile kullanmamışsın
Kullandım reis, direkt olarak taraftarın aklıyla dalga geçiyorlar. Bunu sadece şuan değil, 3 senedir yapıyorlar. Hatırlarsan ilk zamanlarinda bile clyi bekliyoruz falan diyorlardı, meğer para yokmuş, sonradan açıkladılar. Şimdi de clyi bekliyoruz ayakları çektiler. Salak yerine koyuyorlar bizi.İyi de oy bile kullanmamışsın
Forvet ve 10 numara da yok.
Haklisin hocamortalık karışık millet sana sarmasın. taraftar şu anda nefes alsın yeter modundan 1-2 gün uzakta.
Demek oda bizim aşirettenKullandım reis, direkt olarak taraftarın aklıyla dalga geçiyorlar. Bunu sadece şuan değil, 3 senedir yapıyorlar. Hatırlarsan ilk zamanlarinda bile clyi bekliyoruz falan diyorlardı, meğer para yokmuş, sonradan açıkladılar. Şimdi de clyi bekliyoruz ayakları çektiler. Salak yerine koyuyorlar bizi.
Fotoya gelince, Spartacus dizisindeki elemanın adı da ashur, soyismi görünce attım.
Thuram ile boğuşacak Aslan belli: Galatasaray’ın aslanı Sallai… fedai fedai… transfere filan gerek yok, her yerde nasılsa oynar bu çocuk. Bir de klonlarız “dollai”ler üretir salarız sahaya…Hocanın kupada bile 20 dakika anca oynatacagi ligde son 5 dakika sokup şov yapmadığı taktirde haftaya süre bile vermeyecegi adamı almanın manasi yok.Juve maçında thuramla boğusabilecek adam da değil %1lik mucize ile hoca şans verse bile.Kesici adam da gelmediği sürece boş iş
En iyisi Brezilya'dan yapmak olacaktir ama orasi uzak diye gitmezler zaten bakmiyorlar bile.Devre arasinda ligin bittiği ülkeler de var transfer yapılabilecek kuzeyden
Ruiz sürprizi olabilir mi son dk