- 3 Haziran 2015
- 57.225
- 66.430
- 4.143
Bence febe oulaiye girecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferguson sakTmisdünkü herif noldu heis
İsmail Yüksek + 40 m euro isterler.Bence febe oulaiye girecek
Sezon basindan beri sorun bu. Sorunu mu gormuyorlar, yoksa umursamiyorlar mi?stoperlerden biri ve lemina olmadığında ne bok yiyeceğiz peki
Zakaria mükemmel adam. Dogru kullanip patlatmazsakOnyedikata burun kıvrıldı zakariaya burun kıvırmayın abi
Zakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?
davi ve apoya bir şey olmadı allahtan sene başından biriSezon basindan beri sorun bu. Sorunu mu gormuyorlar, yoksa umursamiyorlar mi?
Aptallar mi, yoksa hainler mi?
Oyunculuk vs sorun değil deniyor bir tek Monaco ve sakatlık problemi soru işareti olduğu konusunda kafa karışıklıkları var ama Svanberg filan geleceğine Zakaria'ya zaten kimse burun kıvırmaz.Zakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?
Kante toplam maliyet 70'leri falan bulacaktı. Yani kadrosunda Edson , İsmail , Geunduzi olan takım için 35 yaşında Kante ne kadar gerekli tartışılır . Fener bizden kötü yönetiliyor.40 milyon Oulai icin veriyorlarsa bence sorun yok Lookman a verilse uzulurdum.Kante transferi olmus olmamis onemli degil ancak fb lilerin uzulmesine sevindim
Zakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?
Begenmeyen yok, korkular sakatliklari. Begenmeyen de yaniZakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?