Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.404
- 8.922
- 2.518
Zakaria uçurur!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesici 6 numara stoper oynayabilen versatil birini alırsın. Alakasız mevkiler değilİstemem! 6 numara alınamaz o vakit, kontenjan doluyor. Yerli olarak da Ümit Akdağ dışında alınabilecek stoper yok bildiğim.
neliBen de tost yaptım.
Şu an teklif yapıldığına bile sanmıyorum Ya Nhaga gelir yada transfer olmaz bence. Bu haberlerde uğraştık olmadı demek için yapılan işler.Monaco dan red yedik demiyorlar da vaz gectik diyorlar
Adamlar büyük ihtimal transfer dönemi bitti baska kapi’ya demistir
Coşturur, hakkını verir..Zakaria uçurur!
admirim bende şimdi kfc gömdüm TR'de kapanmıştı geri açılmış kalite yükselmiş 10/8Neyse aciktim az KFC'den birseyler alayim bari.
Transfer isini cozsunler artik biktim beklemekten vallah.
DK 75de kaanla icardiyi oyuna sokmaya çalışan okanZakaria geldiğini düşün. Fb maçı Lemina çıkıyor Zakaria giriyor, Torera çıkıyor Sara giriyor, Barış çıkıyor Lang giriyor, en azından Okanın oyuncu değişklikleriyle takımı mahvetttiğide görmeyiz.
Sucuklu- kaşarlı
Olur da aman diyim! Bu işlerin bokunu çıkaran bir hocamız var zira.Kesici 6 numara stoper oynayabilen versatil birini alırsın. Alakasız mevkiler değil
Ne ara yalan oldu Ertuğ abi ya?Epeydir ilk defa bir adama çoğunluk olarak yükseldik (Zakaria), o da anında yalan oldu.