Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi yapanın günahı olmayabilir. Bizimkilerin haberi yoktur 2 takımda da oynadığından henüz.

porto hem vermez hem de boş topçu bence clde kucaktan kucağa bir locatelli bir thuram gezdirir rosarioyu
İskender abi sana büyük saygı duyuyorum. Her topçuyu biliyon ya. Hayatta bilemem ben bu kadar topçuyu. Zakaria'yı mesela Monaco-Gs oynamamış olsa hayatta bilmezdim.

@ErolEvcenn
🚨 Galatasaray'ın Pablo Rosario'ya herhangi bir ilgisi bulunmuyor.

Okan hocanın maç sonu açıklaması sonrası transfer olmazsa şaşırmam. Olacaksa bizim belirledğimiz isimler olur. Net şekilde menajer önerilerini red edeceğim dedi. Yönetimle aralar bozulmuş gibi.

IMG_3729.webp

asprillayı giren hesap mangala girmiş.

İskender abi sana büyük saygı duyuyorum. Her topçuyu biliyon ya. Hayatta bilemem ben bu kadar topçuyu. Zakaria'yı mesela Monaco-Gs oynamamış olsa hayatta bilmezdim.
3 tane lig izliyom veli abi oradaki adamları biliyorum yada cl oynadılarsa işte bunu mesela 3-5 kere izlemişimdir fransada ama ona istinaden söylüyorum.Serie A,Premier lig ve biraz Ligue 1 dışında scout31 tayfa gibi her yerden her oyuncuyu da bilmiyorum maalesef :D la liga,bundesliga en son 10 sene önce izledim

ali dursun kim lan

herifin cöplerini itelemege calistigi kulüp olduk adeta

Ali Dursun'a para yediriyoruz gibi Erayım sinirlerim bozuldu.
Benim de ihtiyacım var gel menajer olalım ben seni siyaha boyarim boyun kaçtı? 1.80 i geçmiyorsan valla olur bu iş 20 ye kitlerim seni. Güzel bir hikaye de yazarız bu yaşına kadar balıkçılık yapıyordu ABD gronlandi almaya çalışınca zorla kaçırdık penguenlerin arasından deriz

3 tane lig izliyom veli abi oradaki adamları biliyorum yada cl oynadılarsa işte bunu mesela 3-5 kere izlemişimdir ama ona istinaden söylüyorum.Serie A,Premier lig ve biraz Ligue 1 dışında scout31 tayfa gibi her yerden her oyuncuyu da bilmiyorum maalesef :D la liga,bundesliga en son 10 sene önce izledim
Nhaga için yorumun?

120 130 m lira maaş alan hocanın, sırf transfer için yönetim ile ters düşebileceğine inanıyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt