Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bizim yonetime yine tepki verilmesi sart. Simdi Nhaga 3 hafta once alinamaz miydi? Cocuk simdiye kadar Kemerburgaz'daki cicekleri, takim arkadaslarini, cayci'nin ayakkaba numarasini ezberlemis olurdu. Planlari olmadigi buradan da belli oluyor.
Yav yok kardeşim bunlar olmayacak isim peşinde koştular birmtransfer sezonu boyunca... artık kimdiyse o? O olmayınca başı kesilmiş tavuk gibi sağa sola gittiler işte... büyük ihtimal 17k ve başka bir isim vardı. Brugge playof a kalınca kalakaldılar. Diğer isim de bence cl de gruplara kalamayacak ama sonradan kalan bir takımdandı... 17k dan nasıl eminim? Osi çıkıp kendi ağzıyla ikna etmeye çalışıyorum dedi...

Nhaga 18 yaşında bebeymiş. İlk maç prime Kante performansı göstermezse çöpe atılır bir daha oynatılmaz.

zakaria'ı kaça alacaksınız kardeşim 15 mio üstü vermem ben o yaşta adama birde sakatlıkları var.

Orel mangala gelsin önemli olan direk üst seviyede direkt ön libero oynayabilmesi, leminaya yedek bu kadar basit. Edson alvarez nasıl über iyi topçumu hayır ama üzmez o ayar bi adam bulun gelin la bu kadar basit!

Yav yok kardeşim bunlar olmayacak isim peşinde koştular birmtransfer sezonu boyunca... artık kimdiyse o? O olmayınca başı kesilmiş tavuk gibi sağa sola gittiler işte... büyük ihtimal 17k ve başka bir isim vardı. Brugge playof a kalınca kalakaldılar. Diğer isim de bence cl de gruplara kalamayacak ama sonradan kalan bir takımdandı... 17k dan nasıl eminim? Osi çıkıp kendi ağzıyla ikna etmeye çalışıyorum dedi...
Manu Silva falan olabilir. Stoper oynayabilen 6 no :ROFLMAO:

Zakaria veto edildi falan geçiniz abi
Kiralık olmuyor diye almazlar işte
Ne vetosu

Ya düşük bonservisle alalım
Ya da cüzi maliyetle kiralayalım diyolar

DM olarak Nhagavari birini bulamazlarsa Mangalavari birini kiralayacaklar işte

bu gelen çocuk nasıl 8 miş anlamadım , maç başı 22 kere topla buluşan 8 numara mı olurmuş

çok saklanıyor o zaman

bu kadar fransa diye yönlendirme olduğuna göre ingiltere ya da ispanyadan ansızın isim düşer diye tahmin ediyorum

arklar yapacak bir şey yok maalesef

muhtemelen şubat bitmeden tek kulvara düşeceğiz, leminamızı yormayacağız pek sene sonuna kadar hafta 1 idare edebilir

fikstür mikstür olayına hiç katılmıyorum, deplasmanda-içerde topladığımız puan aşağı yukarı aynı kaç senedir, yeter ki kerhane mahsülleri kadar isteyelim şampiyonluğu kafi

Bu arada bizim yonetime yine tepki verilmesi sart. Simdi Nhaga 3 hafta once alinamaz miydi? Cocuk simdiye kadar Kemerburgaz'daki cicekleri, takim arkadaslarini, cayci'nin ayakkaba numarasini ezberlemis olurdu. Planlari olmadigi buradan da belli oluyor.
Bir gün transfer dönemi açilmadan tüm hazirlıkları yapıp bitiren. Açıldıgında da patır patır eksik denilen yerlere oyuncularin indiği bir transfer dönemi görebilecek miyiz acaba GS de.

Sene sonuna kadar iyi bakin oyuncumuza.baris satılır lookman yapamazsa kiralayacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt