Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz
Mateta’nın ciddi bir sakatlığı var herhalde. Sağlık kontrolünü geçemedi. Milan’a transferi iptal oldu.

Dünya uzerinde 1 tane akılli , vizyoner bir adamın olmaması imkansız nasıl hayır.
Aga en vizyoneri de geldi o da transferde geç kalınıyor diye eleştirildi... Sen inanıyor musun ki vakıf olarak yönetilen bir kurumda pazarlıklar oyuncu iknaları vs tüm transferler için bitmiş olsun... baktığın zaman en vizyonerleri yine erden timur ve sane transferi idi... gelecek yönetimlerde de böyle birşey yaşanamayacağını garanti edebilirim...

Bu renato acayip top çalıyor. 2-3 videosuna baktım. 70'ten pili biten takımımıza ortasahada eli belinde rahatça top tasima işine ciddi son verdirebilir. Pirana gibi saldırıyor. Sakatlancam diye korkusu yok. Hamlelerinin çoğundan galip ayriliyor. Kendisine bir kaç şey daha katarsa harika olur.

ulan emre özcan
allahtan toptan anlayan gs taraftarları varda sokamadılar bunu bize

75 bin öküzü sahaya indirecek bir 6 numara istiyorum

Kondogbia ismi vardı sanırım alınabilir bence oda leminayı yedekler 11 de de oynar arada

Bu arada Can Armando'nun suan gelmesi elzem mi? Bence cok gereksiz, nerede ne zaman sure bulacak daha o bolgeye Lang ve Asprilla da geldi zaten. Sezon sonu gelse daha dogru bence.

arklar yapacak bir şey yok maalesef

muhtemelen şubat bitmeden tek kulvara düşeceğiz, leminamızı yormayacağız pek sene sonuna kadar hafta 1 idare edebilir

fikstür mikstür olayına hiç katılmıyorum, deplasmanda-içerde topladığımız puan aşağı yukarı aynı kaç senedir, yeter ki kerhane mahsülleri kadar isteyelim şampiyonluğu kafi
Ya abi 1 sene de kabullenmeyelim şu durumu şahsen kızdığım nokta bu lig zaten gidiyor onda sıkıntı yok bir kerede Avrupa da zorlayalım şu üst turları lige kalacaksak Osimhen ile ne işimiz var bizim çok lüks

Bu renato acayip top çalıyor. 2-3 videosuna baktım. 70'ten pili biten takımımıza ortasahada eli belinde rahatça top tasima işine ciddi son verdirebilir. Pirana gibi saldırıyor. Sakatlancam diye korkusu yok. Hamlelerinin çoğundan galip ayriliyor. Kendisine bir kaç şey daha katarsa harika olur.
1770128152540.webp

Ekli dosyalar

• 1770128039888.webp
    1770128039888.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 5
AmAdOu OnAnA .. salvador dalinin tablolarindaki filler gibi :)

Bu arada Can Armando'nun suan gelmesi elzem mi? Bence cok gereksiz, nerede ne zaman sure bulacak daha o bolgeye Lang ve Asprilla da geldi zaten. Sezon sonu gelse daha dogru bence.
Bu yarım sezonda tam sezon sayılıyor, 2 sene sonra altyapıdan yetişmiş gözüküyor, o yüzden önemli şu dönem gelmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt