- 16 Haziran 2010
- 204.202
- 156.320
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki dizde de problem varmışMateta’nın ciddi bir sakatlığı var herhalde. Sağlık kontrolünü geçemedi. Milan’a transferi iptal oldu.
Yaşanmamış şeyleri bilemeyiz rtaş Erden timur zamanı limit yoktu. Elestirildigi dönemde belki de sara dönemi o olsa mctominayi alabilirdi bunu bilemeyiz fal açmanın anlamı yok yani. Ve 8 milyar kişinin olduğu bir dünyada bir tane vizyoner ve akilli adamın GS nin başinda olması %0 ihtimal olamaz.Aga en vizyoneri de geldi o da transferde geç kalınıyor diye eleştirildi... Sen inanıyor musun ki vakıf olarak yönetilen bir kurumda pazarlıklar oyuncu iknaları vs tüm transferler için bitmiş olsun... baktığın zaman en vizyonerleri yine erden timur ve sane transferi idi... gelecek yönetimlerde de böyle birşey yaşanamayacağını garanti edebilirim...
Simdiden Okan hocanin oynatmama zamani baslar. Yazin antrenman yer ve seneye rotasyon olur.Bu arada Can Armando'nun suan gelmesi elzem mi? Bence cok gereksiz, nerede ne zaman sure bulacak daha o bolgeye Lang ve Asprilla da geldi zaten. Sezon sonu gelse daha dogru bence.
üç saate fesih işi tamamlanır şuan bile gerçekleşiyor olabilir. herkes transfere odaklandığı için yazmamışlardırcasa pialı çocukta geldi bu yusuf denen lavuk hala ne diye takımda iptal edin şunun lisansını sözleşmesini yırtın yollayın delirtmeyin ya.
Nhagadan sonra ikinci oyuncuyu da cözduk. Tamam artik transfer kapandi
Yerli sayilmiyor mu gecen gun pasaport islemleri falan yapilmisti galibaKontenjanı can armadoyla harcayacak olmaları saçmaligi mi
gelmez bekleme genoanın elinde yerine adam yok. yalan o iş.Frendrup kim?
Tek artısı bu. X'de okumuştum adı ilk çıkıp sezon sonu gelecek dendiğinde devre arası gelmesi lazım demiş ve bunu yazmıştı sebep olarak. Asprilla bence 10 no eğer bu çocuk çok yetenekli ise belki sağ kanat yedeği olur ama bence bu dönem A takım ile idmana çıkar ama alt yapı maçlarında oynar gibi geliyor. 1 hafta önce alıp İstanbul maçında görseydik keşke.Ha oyle bir durum varsa o zaman mantikli geldi yoksa sure bulacagini sanmiyorum
Bilmiyorum en son u23 icin konuşulmuyormuydu bu herif şimdi asprilla nhaga oraya geldi diye dedim.Yerli sayilmiyor mu gecen gun pasaport islemleri falan yapilmisti galiba

Samiyen eskisi kadar sözüne güvenilir değil, pek ciddiye almamak gerek.