Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.128
- 15.752
- 2.613
Ts den hep toçu alıyoruz gidip scout ekibini alalımTrabzonluya bak sen
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts den hep toçu alıyoruz gidip scout ekibini alalımTrabzonluya bak sen
Trabzonluya bak sen
35 yaşında Arabistan'da mevcut sözleşmesi kadar hem de ekstra 2 yıl uzatılmış şekilde daha para alacak. O yüzden bu istek ve arzu. Embesilden ziyade akıllı gibi.Kante embesil misin kardeşim
İlkayı anlarımda Kaan nasıl hala forma giyebiliyor okana düşman olmamın en büyük nedeni şu kaan denen herif.
F. Ruiz istiyoruz.
F. Ruiz istiyoruz.
B listesi zaten alt yapı oluyor yanlış dediğin o yüzden. 21 yaş ve önce 3 sezon sende geçirmesi lazım. Alırsan sezonu sende tamamlatınca bu sezon tam sezon sayılıyor ve diğer 2 sezon sonra homegrown alt yapı kontenjanında yazabileceksin Avrupa'ya.
Böyle yorumlar gormek için yazıyorum zaten.totem oldu bu da.⁶
Bu foruma üye olmadan önce transfer haberlerini takip etmek için misafir olarak geziniyordum. Olmasını istediği şeyi, gerçekte olanın yerine koyan 1 numaralı kişi olduğunu gördüm. Fabian Ruiz gibi adamı planı programı olmayan adamlar son dakika getirecek. Bunun bahsi olsa 1'e 10.000 falan vermesi lazım
Aslında tam olarak mesele bu. 25-30 mil.€ konuştuğumuz Oulai ilk forma bulmaya başladığında Bouchouari sakattı Muci daha yeni transfer edilmişti. İlk başlarda ışık veriyordu ama çok özgüvensizdi, biraz da orta saha yokluğundan sürekli oynayarak daha 6 ay içinde adından söz ettirir oldu. Nhaga 'da aslında benzer şekilde daha 18 yaşında üzerine gitmesi gereken geliştirmesi gereken bir çok özelliği var zaten geçen senenin sonunda 2-3 maçta forma şansı bulmuş bu sezon ilk yarısında düzenli forma giymeye başladıUmarim bitik ilkay ve dombili kaan yuzunden Nhaga'nin sureleri az olmaz ..Su cocugu en azindan son 20-30 dk izlemek isterim
Yav Göztepe'deki yok mu?!
Bu arada CL listesi icin
Ahmed kutucu, yusuf, berkan cikacak
Lang, asprilla ve nhaga mi gelecek?
Yerli yabanci altyapi bilmemne durumlarini tutturuyor muyuz?