Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
981996.jpg.webp

Renato Nhaga icin ts bu kadar agliyorsa iyi oyuncudur demek ki Oulai satip bunu pazarliyacaklardi iyi oldu hamsi tava yapip yesinler.
Ulaiye 12 milyon teklif gelmiş. Siyaset filan darlayip, bize fahiş fiyata satma derdinde olabilirler. Kupalarını çalan, stadlarinda futbolcularını döven, taraftara saldıran Fener'e bize tepki gösterdiklerinin yarısını göstermediler. Cidden sıkıntılı camia bunlar

Okan’in bu Nhaga’yi Juventus macinda oynatmasina imkan vermiyorum. Ligde de son 10 dakika falan belki sans verir.

İvme düştü momentum kayboldu bu iş gene hayal kırıklığına doğru gidiyor

Ligue 2 oyuncusu bile 20 mac oynadi diye 25 milyon euro ediyorsa bir daha bu forumda Pape Gueye 40 eder mi, Fofana 30 eder mi, Keita su kadar eder mi gibi laflar duymak istemiyorum.

NEC gibi dandik Hollanda takimi bile 25 istermis Japon icin.

Pahali sayilir ama piyasa bu iste anlayin.

Levent Tüzemen: aaa vay be demedim. Amaaaan hadi be dedim.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulaiye 12 milyon teklif gelmiş. Siyaset filan darlayip, bize fahiş fiyata satma derdinde olabilirler. Kupalarını çalan, stadlarinda futbolcularını döven, taraftara saldıran Fener'e bize tepki gösterdiklerinin yarısını göstermediler. Cidden sıkıntılı camia bunlar
5.5 milyona aldiklari adama 12 normal fiyat zaten biz Ugurcana 33 verdik diye boyle istiyorlar

Tolgahana güvenim sonsuz geldi dediyse gelir

İlk haberi veren tolgahandı bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt