- 22 Ocak 2010
- 52.291
- 33.658
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira dan uzunBoyu kaç bunun
Babayı almışız diye anladım ben.portekizli bir dostuma sordum siz ne aldığınızın farkında değilsiniz yanıtı aldım nhaga için
Sana kaç lazım
Ulaiye 12 milyon teklif gelmiş. Siyaset filan darlayip, bize fahiş fiyata satma derdinde olabilirler. Kupalarını çalan, stadlarinda futbolcularını döven, taraftara saldıran Fener'e bize tepki gösterdiklerinin yarısını göstermediler. Cidden sıkıntılı camia bunlarRenato Nhaga icin ts bu kadar agliyorsa iyi oyuncudur demek ki Oulai satip bunu pazarliyacaklardi iyi oldu hamsi tava yapip yesinler.
Bu sefer mecbur gibi adam yok oynayacak.Okan’in bu Nhaga’yi Juventus macinda oynatmasina imkan vermiyorum. Ligde de son 10 dakika falan belki sans verir.
bir nhaga iyidirBi nhaga daha buldum
![]()
Serif Nhaga - Spielerprofil 25/26
Serif Nhaga, 20, aus Portugal ➤ Leixões SC, seit 2025 ➤ Linker Verteidiger ➤ Marktwert: 250 Tsd. € ➤ * 01.09.2005 in Bissau, Guinea-Bissauwww.transfermarkt.de
Bi tik fazla mi sanki
5.5 milyona aldiklari adama 12 normal fiyat zaten biz Ugurcana 33 verdik diye boyle istiyorlarUlaiye 12 milyon teklif gelmiş. Siyaset filan darlayip, bize fahiş fiyata satma derdinde olabilirler. Kupalarını çalan, stadlarinda futbolcularını döven, taraftara saldıran Fener'e bize tepki gösterdiklerinin yarısını göstermediler. Cidden sıkıntılı camia bunlar
Oynatmasın zaten ki avrupa'ya yazılmayacak benceOkan’in bu Nhaga’yi Juventus macinda oynatmasina imkan vermiyorum. Ligde de son 10 dakika falan belki sans verir.