Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Artik bu tarz kucuk takimlarin basina zengin is adamlari geciyor, artik kara para mi aklaniyor bilmiyorum ama bu epey yayginlasmaya basladi.

Paris FC'nin buyuk hissedari Arnault family's Agache Sport denen bir sirket, bu ailenin net serveti 150 milyar dolarin ustundeymis.

Mesela NEC denen takim 20 milyon euroluk teklifi reddedebiliyor, onlarin da sahibi 2.5 milyar euroluk servete sahipmis.

Samsun'un baskani malum, cok parali biri.

Artik bu tur yatirimlar son donemde cogalmaya basladi.

torreira-sara-ilkay-leminadan birini kesip ngahayı oynatmaz okan hocamız bu arada söyliym sonra beklentiye istinaden o an sövmeyin şimdiden sövebilirsiniz

Torreira Renato
Sara

Çıkalım rizeye.yoksa yapragi yeriz aga.asprillanin durumuna göre değişir.yarin bi bakalim

Asprilla çok ters gelecek rakiplere

torreira-sara-ilkay-leminadan birini kesip ngahayı oynatmaz okan hocamız bu arada söyliym sonra beklentiye istinaden o an sövmeyin şimdiden sövebilirsiniz

40 yilda 1 kez yurt disi scout transferi yaptik onu da bir zahmet oynativersin..
Umarim Nhaga iyi cikar bizimkileri bu konuda cesaretlendirir.. Basimizdakilerin de bu kafaya girmesi gerekiyor nereye kadar 5-10 maas odeyecegiz..
Her yil 1 oyuncu denersin bu sekilde ihtiyacin olmasa bile gerekirse kiralarsin saga sola chelsea gibi

Boudaui bize gelmeyi çok istiyomus burhancana göre.bence o gelir

Ayrıca fabian ruiz için ugrasildigi gerçek.cunku menajerlerden haber almış fbli muhabirler bile.

Bakalım

Artik bu tarz kucuk takimlarin basina zengin is adamlari geciyor, artik kara para mi aklaniyor bilmiyorum ama bu epey yayginlasmaya basladi.

Paris FC'nin buyuk hissedari Arnault family's Agache Sport denen bir sirket, bu ailenin net serveti 150 milyar dolarin ustundeymis.

Mesela NEC denen takim 20 milyon euroluk teklifi reddedebiliyor, onlarin da sahibi 2.5 milyar euroluk servete sahipmis.

Samsun'un baskani malum, cok parali biri.

Artik bu tur yatirimlar son donemde cogalmaya basladi.
Mantıklı bir yatırım bir çoğu için hangi amaç ugruna kullanacaksa kullansın. Daha da artacagini dusunuyorum ileride bu işin zaten 2000 lerden beri büyüyorda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt