Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
Geri zekalilara bakin 100 yilda 1 Oulai getirdiler kendilerini Avrupanin futbolcu fabrikasi saniyorlar .. Ulan sanirsin sporting lizbon falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik bu tarz kucuk takimlarin basina zengin is adamlari geciyor, artik kara para mi aklaniyor bilmiyorum ama bu epey yayginlasmaya basladi.Yav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Videoyu beğenmeseniz de şarkıyı beğenirsiniz![]()
paris fc nin sahibi bernard arnaultYav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Şimdi hatırladım.Ilkay veya Yunus onde, arkalarinda Sara Torreira yapar. Okan’i tanimamissin sen.
Videoyu beğenmeseniz de şarkıyı beğenirsiniz![]()
Renkdaşlarım Enzo geldi miEnzo gelsin gotumu avatar yaparım hadi hodri meydan
torreira-sara-ilkay-leminadan birini kesip ngahayı oynatmaz okan hocamız bu arada söyliym sonra beklentiye istinaden o an sövmeyin şimdiden sövebilirsiniz
Mantıklı bir yatırım bir çoğu için hangi amaç ugruna kullanacaksa kullansın. Daha da artacagini dusunuyorum ileride bu işin zaten 2000 lerden beri büyüyorda.Artik bu tarz kucuk takimlarin basina zengin is adamlari geciyor, artik kara para mi aklaniyor bilmiyorum ama bu epey yayginlasmaya basladi.
Paris FC'nin buyuk hissedari Arnault family's Agache Sport denen bir sirket, bu ailenin net serveti 150 milyar dolarin ustundeymis.
Mesela NEC denen takim 20 milyon euroluk teklifi reddedebiliyor, onlarin da sahibi 2.5 milyar euroluk servete sahipmis.
Samsun'un baskani malum, cok parali biri.
Artik bu tur yatirimlar son donemde cogalmaya basladi.