Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf'u Turkiye'den kimse istememis demek tekrar dogdugu ulkeye geri donmus. Ne kafasiz cikti bu cocuk, halbuki yetenek var aslinda.

Renato nhaga acemi topçu
bunun bizde tutma ihtimali %1 filan

sırf şu videoda feci 10 tane pas hatası
10 tane salakca foulu var

deli dana gibi koşuyor sadece

Allahım sen sabır ver

Oulai cok mu dengeli bence hatalari birebir ayni biraz profesyonel seviyede torpulenmesi lazim..
Masonum bazi seyler Allah vergisi devamli dikine dusunme kivraklik cabukluk bunlari sonradan elde edemiyorsun.. Kac yasinda adamlar onu bosken topla 3 metre gitmeye korkuyor.. Bu ligde Gedsoni Ferdiyi Oulaiyi hatta belli donem Ozan Tufani bile degerli kilan sey buydu ..
Dun fener macinda da verdim ayni ornegi..2. golde semedonun onu bostu 30-40 metre top surup asist yapti mesela bizim bekler olsa orada 2 metre gidip Toreirayi arardi gozleri.. Bu oyun tarzi iste bunlari sonradan edinemiyorsun ..
Ben bu cocuktan sirf bu yuzden etkilendim acemi oldugu kismi zaten tartisilmaz hak veriyorum ama bazi temel ozellikleri dogustan var heyecan verici

Bu yusuf salağında okan hocaya suç atanlar da yanıldı

Koy bakalım furkani 2 maç kupada ne yapıyor nasıl sevdiriyor kendini

Oulai cok mu dengeli bence hatalari birebir ayni biraz profesyonel seviyede torpulenmesi lazim..
Masonum bazi seyler Allah vergisi devamli dikine dusunme kivraklik cabukluk bunlari sonradan elde edemiyorsun.. Kac yasinda adamlar onu bosken topla 3 metre gitmeye korkuyor.. Bu ligde Gedsoni Oulaiyi hatra belli donem Ozan Tufani bile degerli kilan sey buydu ..
Dun fener maci da da verdim ayni ornegi..2. gomde semedonun onu bostu 30-40 metre top surup asist yapti mesela bizim bekler olsa orada 2 metre gidip Toreirayi arardi gozleri.. Bu oyun tarzi iste bunlari sonradan edinemiyorsun ..
Ben bu cocuktan sirf bu yuzden etkilendim acemi oldugu kismi zaten tartisilmaz hak veriyorum ama bazi temel ozellikleri dogustan var heyecan verici

izleyince göreceğiz
neyse hayırlısı olsun
ama atılan videolarda ki kesitler kanımı dondurdu 2 metreye düzgün pas atamıyor
salakca fouller yapıyor

Nhaganın 18 yaşında olma ihtimali düşük bu arada. 18 yaşındaki çocuk o ikili mücadele sayılarını yakalayamaz 2-3 sene mağarası olsa bile en kötü 21-22 yaşındadır gene de olumlu

izleyince göreceğiz
neyse hayırlısı olsun
ama atılan videolarda ki kesitler kanımı dondurdu 2 metreye düzgün pas atamıyor
salakca fouller yapıyor

Aga cocuk 18 yasinda portekizin en dandik ekiplerinden birinde oynuyor .. Belki cocuga hak ettiginden cok daha fazla sorumluluk yuklendi kaldiramadi..
Burada Toreirayla Sarayla İlkayla falan idmana cikacak iyi kotu birseyler gorecek ..
Cozulmeyecek bir sorun gormedim ben umarim work ratei yuksektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt