- 16 Haziran 2010
- 204.142
- 156.229
- 6.838
Yusuf'u Turkiye'den kimse istememis demek tekrar dogdugu ulkeye geri donmus. Ne kafasiz cikti bu cocuk, halbuki yetenek var aslinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renato nhaga acemi topçu
bunun bizde tutma ihtimali %1 filan
sırf şu videoda feci 10 tane pas hatası
10 tane salakca foulu var
deli dana gibi koşuyor sadece
Allahım sen sabır ver
Oulai cok mu dengeli bence hatalari birebir ayni biraz profesyonel seviyede torpulenmesi lazim..
Masonum bazi seyler Allah vergisi devamli dikine dusunme kivraklik cabukluk bunlari sonradan elde edemiyorsun.. Kac yasinda adamlar onu bosken topla 3 metre gitmeye korkuyor.. Bu ligde Gedsoni Oulaiyi hatra belli donem Ozan Tufani bile degerli kilan sey buydu ..
Dun fener maci da da verdim ayni ornegi..2. gomde semedonun onu bostu 30-40 metre top surup asist yapti mesela bizim bekler olsa orada 2 metre gidip Toreirayi arardi gozleri.. Bu oyun tarzi iste bunlari sonradan edinemiyorsun ..
Ben bu cocuktan sirf bu yuzden etkilendim acemi oldugu kismi zaten tartisilmaz hak veriyorum ama bazi temel ozellikleri dogustan var heyecan verici
Bu videoda gayet iyiizleyince göreceğiz
neyse hayırlısı olsun
ama atılan videolarda ki kesitler kanımı dondurdu 2 metreye düzgün pas atamıyor
salakca fouller yapıyor
Gördüğü pozisyon itibari ile daha kontrollü olabileceğini düşünüyorum ama anlık bir durum eleştirilecek kadar bariz bir hata diyemem.Onun garantisimi olur mac icinde. Rakip city elbette asilacan.
Hiçam görmemiş gibi mi istiyor
Velet icin sevr imzalamisiz
Şunu bize getiremediler. Yazık gerçekten.Reims'in orta saha oyuncusu Patrick Zabi, bu yaz 25 milyon Euro karşılığında Paris FC'ye katılacak. [@lequipe]
Gerçek mi bu paylaşım ya
izleyince göreceğiz
neyse hayırlısı olsun
ama atılan videolarda ki kesitler kanımı dondurdu 2 metreye düzgün pas atamıyor
salakca fouller yapıyor
Dursun beyimizin cebinde akrep var çıkartmiyor parayiŞunu bize getiremediler. Yazık gerçekten.