Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kontenjanimiz kaldi, yasisiniri yok lakin seneye 10+4 olacak bu kural. Bakalim o konuda bir aksiyon alacaklarsa ne edecekler merak ediyorum. Bunlar baska kimseyi almazsa sasirmam. Yaz donemi aliriz gibi dusunebilir bizimkiler.
Magassa en uygunu ama almıyorlar abi

Benim gördüğüm farklı mesela

Topu saklaması topla dönüşleri topla rakibin arasına girmesi

Topu aldığında vücudunu iyi kullanması

Sırtı dönük oynuyo ve bi anda rakip yarı sahaya dönüp taşıyor

Zaten genel istatistikleri iyi defansif anlamda ama son haftalar dusmus çocuk

Oynadığı takımda belli.Marcao da yanılmadım.Bunda da yanılmam
Katılıyorum. Bütün skills videolarını izledim. Pasları bu maçtaki kadar kötü değildi. Bir maçının özetini de izledim onda da bir iki top kaybı dışında yine gayet iyiydi.

Rennesden alacaksın genç topçunu
kötü çıkma ihtimali yok
bugün x de bir liste gördüm
bizim boeyde vardı listede

adamlar bu işi biliyor kardeşim

orada oynamayanı bile al belki bizde tutar rennes almışsa vardır bir bildikleri de geç

Katılıyorum. Bütün skills videolarını izledim. Pasları bu maçtaki kadar kötü değildi. Bir maçının özetini de izledim onda da bir iki top kaybı dışında yine gayet iyiydi.
Bende milli takim formasi ile izlemistim herhalde bitanesinde

Paslari gayet iyiydi hücuma.ordan aklımda kaldı muhtemelen

Devre arası fazla para harcamaya karşıyım. Şu an 40m çektikleri gueyi sezon sonu 25e falan çok rahat alırsın mesela. Sezon sonuna saklamak lazım asıl bütçeyi

Yilbasina kadar oynuyordu rotasyon oyuncusu olarak ama son maclarda kullanmaz oldular. Oyuncu bizi istiyor ama kulubu vermeyebilir dedigim gibi artik yedekte birileri de olmali sonucta o yuzden zor bu saatten sonra. Yaz donemi anca bakilir tekrar.

Mason yine nutuk atmaya başlamış. Sen önce 3 sene önce transfere sponsor olacağınını söylemiştin. Önce o sözünü tut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt