Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.953
- 17.317
- 1.838
asprilladan beklentim şu tarz zımbalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oulai mi geliyor yoksaAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah wonderkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid
Magassa en uygunu ama almıyorlar abiBir kontenjanimiz kaldi, yasisiniri yok lakin seneye 10+4 olacak bu kural. Bakalim o konuda bir aksiyon alacaklarsa ne edecekler merak ediyorum. Bunlar baska kimseyi almazsa sasirmam. Yaz donemi aliriz gibi dusunebilir bizimkiler.
EPL' den cok astronomik para vermezsen oyuncu falan alamayiz artik. Adamlar yerine kimseyi koyamaz suan.Magassa en uygunu ama almıyorlar abi
Oulai mi geliyor yoksa
Oynamıyor daEPL' den cok astronomik para vermezsen oyuncu falan alamayiz artik. Adamlar yerine kimseyi koyamaz suan.
Katılıyorum. Bütün skills videolarını izledim. Pasları bu maçtaki kadar kötü değildi. Bir maçının özetini de izledim onda da bir iki top kaybı dışında yine gayet iyiydi.Benim gördüğüm farklı mesela
Topu saklaması topla dönüşleri topla rakibin arasına girmesi
Topu aldığında vücudunu iyi kullanması
Sırtı dönük oynuyo ve bi anda rakip yarı sahaya dönüp taşıyor
Zaten genel istatistikleri iyi defansif anlamda ama son haftalar dusmus çocuk
Oynadığı takımda belli.Marcao da yanılmadım.Bunda da yanılmam
Aynen Bernard Arnault çoğunluk hissedarı. Kişisel serveti 200mlyr dolara yakın. Dünyada ilk on arasında. Üç beş biraz Paris FC'ye ateşliyor. Bence zamanla kafaya oynayan bir takım yaratacaklardır.Fransa'nın Como'su olacak gibi düşün. Sahibi zengin sanırım.

Cok irkci var forumda.Her siyahiye mağarası var yazılması ırkçılık olmaya başladı artık
Bende milli takim formasi ile izlemistim herhalde bitanesindeKatılıyorum. Bütün skills videolarını izledim. Pasları bu maçtaki kadar kötü değildi. Bir maçının özetini de izledim onda da bir iki top kaybı dışında yine gayet iyiydi.
Yilbasina kadar oynuyordu rotasyon oyuncusu olarak ama son maclarda kullanmaz oldular. Oyuncu bizi istiyor ama kulubu vermeyebilir dedigim gibi artik yedekte birileri de olmali sonucta o yuzden zor bu saatten sonra. Yaz donemi anca bakilir tekrar.Oynamıyor da