Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Juveyi harbi eleyebiliriz var ya, anlayamadığım kısım biz Bjk ve Fb den daha fazla gelirimiz varken neden şuan katkı verip vermeyeceği belli olmayan adamlara kaldık ? Hepsi mi 40 milyon?
Hocamız kadro kuramıyor iyi adam alırsak.

Nhaga’yi videolardan izledigim kadariyla ögrenecek cok seyi var

Cok fazla yerini kaybediyor prese cikma amaciyla

Bir de dikkatimi cekti cok fazla faul yapiyor belki teknik direktörü istiyordur ataklari sonlardimak amaciyla

Hadi artık hadi hadi hadiiii

images-62.webp

Çok beklendiği gibi bir transfer dönemi geçmedi, lang 11 oyuncusu olur. Onun dışında rotasyon. En önemli eksik 6 numara idi ama hazır olmayan adama gittik. Ama en azından para harcamadık. Fener 60 milyon para harcadı kadrosu daha kötü oldu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nhaga topçu falan değil. Bir tane video izledim... yazık olur çok küfür yer burada. Skills videosunda bile attığı pasların isabeti gösterilmemiş... dün izlediğim eleman bundan daha futbolcu. Zenci orta saha diye kimsenin sesi çıkmıyor da bu çocuk pişene kadar dayanamaz burada...
Bugün izlediğim videodan sonraki görüşlerim... inşallah yanılırım ama burada herkes ileride bu paraları çar çur ettiniz diye söylenecek gibi geliyor bana...

Bugün izlediğim videodan sonraki görüşlerim... inşallah yanılırım ama burada herkes ileride bu paraları çar çur ettiniz diye söylenecek gibi geliyor bana...
Bu arada oulai için 35 40 vereceğime bunu alırım bu paraya daha iyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt