Hocamız kadro kuramıyor iyi adam alırsak.Bu arada Juveyi harbi eleyebiliriz var ya, anlayamadığım kısım biz Bjk ve Fb den daha fazla gelirimiz varken neden şuan katkı verip vermeyeceği belli olmayan adamlara kaldık ? Hepsi mi 40 milyon?
Hocamız kadro kuramıyor iyi adam alırsak.Bu arada Juveyi harbi eleyebiliriz var ya, anlayamadığım kısım biz Bjk ve Fb den daha fazla gelirimiz varken neden şuan katkı verip vermeyeceği belli olmayan adamlara kaldık ? Hepsi mi 40 milyon?
yani oulaiye min 30 istedikleri yerde 7 milyona nhaga alınabilicek bir risk %50 şansımız var işte
Abi hocadan ben tatmin değilim ya.Hocamız kadro kuramıyor iyi adam alırsak.
Vallahi şiştik.
Salihim bir an başka bir şey sandım, geçmiş olsun kabakulak mı
Bugün izlediğim videodan sonraki görüşlerim... inşallah yanılırım ama burada herkes ileride bu paraları çar çur ettiniz diye söylenecek gibi geliyor bana...Bu nhaga topçu falan değil. Bir tane video izledim... yazık olur çok küfür yer burada. Skills videosunda bile attığı pasların isabeti gösterilmemiş... dün izlediğim eleman bundan daha futbolcu. Zenci orta saha diye kimsenin sesi çıkmıyor da bu çocuk pişene kadar dayanamaz burada...
Zurna çalmaya hazırlanıyorum azizim yanak antrenmanıSalihim bir an başka bir şey sandım, geçmiş olsun kabakulak mı![]()
Yavru Mertens geldi Asprilla.Hala bi mertens’imiz yok![]()
Bu arada oulai için 35 40 vereceğime bunu alırım bu paraya daha iyi...Bugün izlediğim videodan sonraki görüşlerim... inşallah yanılırım ama burada herkes ileride bu paraları çar çur ettiniz diye söylenecek gibi geliyor bana...
20 milyon Yakup