Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana salağinin 6-7 milyon maas alıp burada oynamayi kabul etmemesi salaklıktı harbi. Sanki genc bide 30 a dogru gidiyon 6 -7kusur maas sana ikramiye sayilir.
Gerizekalı Milan da uçup kaçıyor sanki özellikle Milan,roma'ya giden topcudan uzak duracan biraz beyni olan adam oraya gitmez.

Kante araplardan bile daha çok arap takımı bulunca efendiliği rafa kaldırmış orası burası oynamaya başlamış

Oulai,maestro topsuz oyunda sıfır nhaga'yı da görecegiz bakalım işlenmesi lazım.

Başıma bisey gelmeyecekse ben Nhaga yi videolarda hiç ama hiç beğenmedim eğri oturup doğru konuşalım
Oyuncunun potansiyeli oldugu soyleniyor en buyuk ozelligi rakibi isirip top kapmasi olarak gosteriliyor zaten yani diger ozellikleri gelisebilir demisler gorecez.Yas kategorisinde en cok top kapan oyuncu demisler.Lemina skills baksak belki o da bize siradan gelir ama baktigimiz zaman guclu oyun koyuyor ortaya ben biraz suanki seviyesini Ndiaye tarzi gibi gordum ne kadar gelistirecek kendini gorecez ama zarar etmeyiz bu transferden buna inaniyorum

Bu arada Oulai yi alsak muhtemelen Nhaga nın kalan maçlarda alacağı dakika kadar süre bulacaktır. Oulai de ilk 11 için direkt koy oynasın modunda değil. Dileğim Nhaga, Asuncao gibi çıkmasın.

Zaten benim endisem oyuncularda degil, genel anlamda teknik heyete guvenmiyorum cunku OB maalesef genc oyuncularla ekstra ugrasmak istemiyor.

Bu TFF'nin yabanci kurali olmasaydi hic genc aldirmazdi bence.

Hocanın genç oyuncuya karşı olan tutumunu destekliyorum.

bu taraftar gençleşmeye, yeniden yapılanmaya sabretmedi imparatoru bile yedi.

o yüzden boş.

Ben Okan Buruk'un taraftar profilini lig özelinde çok iyi çözümlediğini düşünüyorum. taraftarın çoğu şampiyonluk istiyor. hoca da buna oynayacak kadrolar kuruyor.

genç alacaksa da hazır genç alma yoluna gider/gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt