Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 yokken hoca gidip stoper aldırırsa hoca da juve maçını satanlar içindedir

Hic alakasi yok bence ..Maestro cok hazir bir oyuncu topun kiymetini biliyor tabi tavani yuksek degil anadolu takimlarinin her daim krali olur..
Valla benim izlediğim maçlarda en göze batan yanı topsuz oyunda hiç yok kaç senedir hala gelistiremedi. Bizim eleman daha genç inşallah iyi işlenir.

Vallahi neden stoper için uğraşmıyoruz ben anlayamıyorum sol stoper kesinlikle lazım bir tane de orta sahaya dirençli top çalan merkez saha kontrolü iyi olan deneyimli ve atletik bir oyuncu gerekiyor illa pahalı olması da şart değil para harcamak istemiyorsak tamam
18 yaşındaki çocuğa nasıl güvenebiliriz

SmartSelect_20260203_184854_X.webp

Can Armando (18)
Ngaha (18)
Asprilla (22)
Lang (26)

Bebeler bittiyse gerçek transferlere başlayalım.

Bu arada o ekşideki elemana göre daha düne kadar Oulai için teklif götürmüşüz hem de çok cazip . 25 milyon, Bastia kar payı, Ahmet Kutucu bonservis, Yusuf Demir kira ve maaşı bizden ,ayrıca KDV . Şu şartları bile kabul etmemiş TS. Bu Oulai ellerinde patlar benden söylemesi zamanı geldiğinde her oyuncu satılır, büyük ahmaklık yapmışlar. Avrupa'dan böyle bir teklif imkanı yok alamazlar.

Bu arada o ekşideki elemana göre daha düne kadar Oulai için teklif götürmüşüz hem de çok cazip . 25 milyon, Bastia kar payı, Ahmet Kutucu bonservis, Yusuf Demir kira ve maaşı bizden ,ayrıca KDV . Şu şartları bile kabul etmemiş TS. Bu Oulai ellerinde patlar benden söylemesi zamanı geldiğinde her oyuncu satılır, büyük ahmaklık yapmışlar. Avrupa'dan böyle bir teklif imkanı yok alamazlar.
hayvan gibi oynayan boey bayerne max 30 a
ferdi, koç prı ile premier lige max 30 a gitmişken bunlar acaba kaça satabiliceklerini düşünüyolar

Torreira bey Dany kadar oynamayacaksaniz juventusa karşı sahaya çıkmayın kardeşim

Ozan Kabaki alıp libero bile oynatirdim juventusa karşı valla.topla gider,teknik,iyi kesici

Uc bes yerde Frendrup haberleri var. Herhalde 1 80 ve uzeri futbolcu transfer etmemiz yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt