Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni transferimiz Renato Nhaga :uiyy:
HAQRsTMXAAAa8cz.webp

Oulai ile Renato nun bence hic alakasi yok ikiside merkez orta saha olmasi disinda.Oulai pas dagitan bir gorunum veriyor bu konuda bence cok iyi Renato da Ndiaye gibi isiran goruntu veriyor videolardan gorundugu kadariyla.

Okan hocamız gene orta saha istemiyormuş nhaga ile tatmin olmuş anlaşılan

Olmazzzzzz

Mutlaka bir 6 numara alınacak
Sonrasında Türk sol stoper alınacak
Daha sonra Türk santrafor yedeği alınacak

Takımın eksikleri kapatılacak taraftar mutlu olacak

Bu kadar basit

Hocanın genç oyuncuya karşı olan tutumunu destekliyorum.

bu taraftar gençleşmeye, yeniden yapılanmaya sabretmedi imparatoru bile yedi.

o yüzden boş.

Ben Okan Buruk'un taraftar profilini lig özelinde çok iyi çözümlediğini düşünüyorum. taraftarın çoğu şampiyonluk istiyor. hoca da buna oynayacak kadrolar kuruyor.

genç alacaksa da hazır genç alma yoluna gider/gidiyor.
Evet ama mevcut kural genç oyuncu almayı zorunlu kıldığı için mecbur Renato gibi oyuncularda almamız gerektiği ortada. Her gence 30 vermez bu başkan zaten herif vermiyor da.

Henüz bu sezon A takıma çıkmış ve 21 maç oynamış 18 yaşında çocuktan çok olgun bir oyun bekleyenler futbola boşuna kafa yormasınlar...

Sürekli oynama imkanı bulsa bile önümüzdeki 2-3 yıl içinde gelişecek fiziğiyle birlikte oyunu da şekillenecektir. Pozisyonun içindeyken daha sakin kalmayı, enerjisini ekonomik kullanmayı, gerekli durumlarda aktif dinlenme yapmayı, garanti pasla oyunu soğutmayı vs tecrübesi arttıkça içselleştirecektir. Hem genç olsun, hem 7 milyona alayım, hem de her şeyi tama yakın olsun. Öylesi var mı? Nadiren çıkar, 50 filan vermen gerekir ki yine de garanti olmadığına dair örnekler az değil. Makineye değil, insana yatırım yapıyorsun sonuçta...

Hazır adamlar küme düşüyor hem Lemina'ya alternatif hem de Abdülkerim'e daha iyisini bulamayız bence
Yıllardır stoper transferi denince ilk aklıma gelen adamdır. Kesiciliği yeterli, muhteşem oyun kurucu. Ama olacak iş değil, elini sallasa ellisi...

Singo için o ağır maliyetin altına girilmemiş olsa bir ihtimali olabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt