Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.127
- 2.084
- 648
3 kanat alıp Aslı takviye gereken yerlere takviye yapmadık.Kimi gönderdik ki zayiflatacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kanat alıp Aslı takviye gereken yerlere takviye yapmadık.Kimi gönderdik ki zayiflatacak?
Berkanin yerineSalih Özcan ne lan!! Sakın ha! Kaan var zaten

Sorun sağlıklı Lemina. İlla 30 milyonlu A+ demiyorum en kötü Lemina'nın olmadığı maçlarda orta sahada sertliği sağlayacak ve geçişleri kesecek bir 6 no alsaydık Dennis bile olurdu. Rahat edecektik. Yoksa bence Fb'nin Kante ısrarı çok anlamsız. Ben onların yerinde olsam o paraları net şekilde Fabian Ruiz'e gömerdim.Bence orta sahalar da kafa kafaya kapışır.
Sağlıklı bir Lemina’yı asla vermem, Sara ile Fred’i değişmem, Tor Genduzi’de şu an durum onlar lehine ama zamanla değişebilir.
Bir Alvarez Kaan denkleminde üstünler.
Nhaga aldık onun yerine işteBerkanin yerine![]()
beyler Salih mi Ruiz mi sizce
4 düz herifle miOrta sahada üstünlük fenerde
Kanat ve forvette üstünlük bizde
Nereye gidiyon amcaoğluUyumayın bak insan gibi diyorum sabah 4:25te uçağım var
Ben Lookman’a gömerdim, hücumda kısırlar.Sorun sağlıklı Lemina. İlla 30 milyonlu A+ demiyorum en kötü Lemina'nın olmadığı maçlarda orta sahada sertliği sağlayacak ve geçişleri kesecek bir 6 no alsaydık Dennis bile olurdu. Rahat edecektik. Yoksa bence Fb'nin Kante ısrarı çok anlamsız. Ben onların yerinde olsam o paraları net şekilde Fabian Ruiz'e gömerdim.