Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence orta sahalar da kafa kafaya kapışır.

Sağlıklı bir Lemina’yı asla vermem, Sara ile Fred’i değişmem, Tor Genduzi’de şu an durum onlar lehine ama zamanla değişebilir.

Bir Alvarez Kaan denkleminde üstünler.
Sorun sağlıklı Lemina. İlla 30 milyonlu A+ demiyorum en kötü Lemina'nın olmadığı maçlarda orta sahada sertliği sağlayacak ve geçişleri kesecek bir 6 no alsaydık Dennis bile olurdu. Rahat edecektik. Yoksa bence Fb'nin Kante ısrarı çok anlamsız. Ben onların yerinde olsam o paraları net şekilde Fabian Ruiz'e gömerdim.

salih filan yapmayın abi

en az 2 milyon maaşı olur dümdüz bir herif

genç desen genç değil

4 yıl önceki galatasarayın alabileceği birisi yeni yapılanma filan ayağına

15 milyon + kanteye anlasmislar bu satis isini biz niye yapamiyoruz ya da "yapmis" gibi yapamiyoruz "satalim" biz de yusufu 10 milyon mesela?

kimi aldığımızın farkında değilsiniz 3 maçtır kazandırıyor takımını

1770154405807.webp

Salih Özcan alan haindir ve parasını cebinden verip evinde beslemelidir

Rakibin israrla net adamlar kovalarken ve gecte olsa sonuca ulasirken

Senin 2 bolgeye tartisilmayacak transfer yapman gerekiyordu. 1 tanesi Mertensin yerine alinmasi gerekiyordu Asprilla aldilar Mertensin ceyregi katki verecegini dusunmuyorum. 1 tanede 2 yonlu oynayabilen orta saha. Cikan isimlere bakarsak onuda almayacaklar gibi.

Sezonun bu 2 bolgeye yapilamayan transferler yuzunden kaybedilecegini dusunuyorum. İnsallah ben yanilirim.

Sorun sağlıklı Lemina. İlla 30 milyonlu A+ demiyorum en kötü Lemina'nın olmadığı maçlarda orta sahada sertliği sağlayacak ve geçişleri kesecek bir 6 no alsaydık Dennis bile olurdu. Rahat edecektik. Yoksa bence Fb'nin Kante ısrarı çok anlamsız. Ben onların yerinde olsam o paraları net şekilde Fabian Ruiz'e gömerdim.
Ben Lookman’a gömerdim, hücumda kısırlar.

Lemina bence sağlıklı aslında, doğru süre paylaşımında geçen seneki tek maçlık fikstürde olduğu gibi sorun yaşamıyor.

O süreleri paylaşacak birisi lazımdı en azından, kendi kendilerini taca çıkardılar zaten ne diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt