Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimden kesin ama kesin kurtulmak şart. Bunlardan kurtulmak benim nazarımda 10 tane ruiz transferine bedeldir. Sezon sonu sonuç ne olursa olsun bunlar defolmalı kulübün geleceği içinde şart. İnşallah sağlam bir Başkan çıkar Eşref gibi küçük olsun bizim olsun vizyonsuz heriflerde uzak dursun. Koskoca çınarda yok mu yav bir tane sağlam Galatasaraylı mutlaka vardır. Son olarak şampiyonlukta çok önemli ne olursa olsun şampiyon olmalıyız osimhene çok güveniyorum iyi ki osimhen var çok büyük güç.

Bir de adamın kariyerinde çok sakatlık var, bunlarda sakatlanmadı da, şanslılar biraz da.

Santraforsuz ilerlediklerini de unutmamak lazım.
Ben açıkça İspanyol oyuncuların bizim ülkemizde çok tutmaması üzerinden yorumlamıştım asensio'yu ama yanılmışım

Forvet olayında da bunlar Nesri'yi dahil edemediler takıma

Onu kullanabilseler bizden daha iyi olacakları kesindi

Şimdi de piatek filan konuşuluyor bence nesri kadar etki etmez

Biz ise bir türlü Mertens'i açığını kapatamadık

Onu kapatsak yine avantaj bizde olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fredi feshederlerse alalim 4 ay oynasın

Maaş vermekle noluyorki

Ederson’a 12 veriyorlar senin kalecin Uğurcan daha iyi performans gösteriyor.

Oyuncu kalitesi olarak ilk 11 özelinde dağlar kadar fark var iki takım arasında, alt alta yazın hele hücumda Asensio dışında tek adamı kimse almaz bize.

%100 öyle. maaşı vermek önemli değil, ama verebilmek bir fark yaratıyor. tutmayan hiçbir oyuncunun acısını çekmiyorlar, karşımızda sonsuz bir sirkülasyon ve harcama kapasitesi var. verem'in maaş şikesi olmasa bugün asensio burada olmayacaktı mesela. bir de bu işlere cüret de olunca eskisinden çok daha farklı bir rekabet mekanizması oluştu ligde. bu bizim için de çok zorlayıcı.

Umarım bugün 1 isim çıkar ve tatmin eder

Fırsat orta saha varda biz mi bilmiyoruz? En azından tekrar haberler çıktı ama kaynaklar güvenilir değil. Tolgahan'dan X önerildi Y'ye tekli yapıldı haberleri bekliyoruz ama ses seda yok sanırım kapattık artık. Bundan sonraki haberler göstermelik olacaktır.

Salih Beşiktaşlı galiba

Bitik Salih mi istiyoruz gerçekten. Napcak abi Salih, Kaan v2 olmaktan öteye gidebilir mi? Ne verebilir bize Salih

Benim anlamadığım, hücum yönünden epey geride olmalarına rağmen neden ısrarla kante. O paraları TR ligi için bence hücuma yatırmak makul. Ya da acil eksiğin olur vs. FB de o mevki Süper Lig için gayet dolu idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt