Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.058
- 11.817
- 1.993
Bu kadar para fazla artık fazla yemin ederim. Araplarla yarışıyoruz artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF'si tüm futbol camiası karşı takıma çalışırken o biraz zor malesef.Yine 10+ farkla şampiyon olacağımız sezonda fazla sıkıntı yapıyorsunuz rahat olmak lazım.
Adam büyük oyuncu da 3 sene Arabistan üstüne 35 yaşında o kadar oynayacağını zannetmiyorum neticede Chelsea'de ki halini almıyorlar. Öyle ya da böyle bizim ilk 11'in gücü hala herkesin fersah fersah önünde farkı koyacağız.Ben marttaki tutulmayı bekliyorum tedesco için
Bunlar 3 senedir arabistanda oynayan 35 lik kante diyo abi
Before
fm'de denedin minhaga galba orta sahaya boey aldık.
Çökerim anında.forweti kalmadi bunlarin
sidiki disinda
kontenjan da dolu heralde
fred i serbest birakacaklar muht
Kante- Nesyri, Sidiki- Duran(gitmesi lazım), bir santrafor için 1 oyuncu daha gitmesi lazım.forweti kalmadi bunlarin
sidiki disinda
duran zenit'e gidiyor yani 1 yerleri varforweti kalmadi bunlarin
sidiki disinda
28 yaşında chelsea'den alsalar sneijder statüsünde transfer olurdu. bunlar dede hallerini alabiliyorlar roberto carlos gibi aramızdaki fark bu. osimhen'i isteseler 35 yaşında alacaklar biz 26 yaşında saplatıyoruz.Adam büyük oyuncu da 3 sene Arabistan üstüne 35 yaşında o kadar oynayacağını zannetmiyorum neticede Chelsea'de ki halini almıyorlar. Öyle ya da böyle bizim ilk 11'in gücü hala herkesin fersah fersah önünde farkı koyacağız.
Yok. Duran gidince Sidiki'ye yer açılıyor. Kante- Nesyri açılıyor. 1 oyuncu daha göndermeliler santrafor için.duran zenit'e gidiyor yani 1 yerleri var