Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.672
- 37.105
- 3.798
Son 3 senede kimlere ve nelere rağmen şampiyon olduğumuz sürekli gözüküyor ama bu forumda hala o şampiyonlukları küçümseyenler oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem skandallarını bir ara tek tek not alıp paylaşıyordum inanılmaz sezonlar atlattık ama bunu yaparken kadro kalitesinden faydalandık şu an kalite farkı azaldı açıkçası umutları azaltan konu bu oluyor.Son 3 senede kimlere ve nelere rağmen şampiyon olduğumuz sürekli gözüküyor ama bu forumda hala o şampiyonlukları küçümseyenler oluyor.
mrn ahbab
topçular şampiyon yapıyor diyince küçümsemiş olmuyoruz kiSon 3 senede kimlere ve nelere rağmen şampiyon olduğumuz sürekli gözüküyor ama bu forumda hala o şampiyonlukları küçümseyenler oluyor.
İçerdiklere selam söyle reisBunlarin ben listesinin biktirdilar 1 aydir listeye bi ben girmedim yeter boyle transfer donemininde
En ufak başarıya bok atıp hem topçulara hem oyunculara çöp çekmek daha çok like aldırıyor çünkü.Son 3 senede kimlere ve nelere rağmen şampiyon olduğumuz sürekli gözüküyor ama bu forumda hala o şampiyonlukları küçümseyenler oluyor.
Erayım bu gelirse Enzo gibi herhangi bir Show var mıKatil gibi tipi var gelsin
Bu da Toros a karşi ferrari olmus rtaşKanteye karşılık Ruiz'i çekmeyen defolsun gitsin
stoper kim sence