Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakem skandallarını bir ara tek tek not alıp paylaşıyordum inanılmaz sezonlar atlattık ama bunu yaparken kadro kalitesinden faydalandık şu an kalite farkı azaldı açıkçası umutları azaltan konu bu oluyor.
Umutlar vb. azalabilir ama o bu forumda o şampiyonlukları direk küçümseyenler oldu şansa diyen, yok top oynamadan olduk diyen vb. gibi şeyleri söylediler. Oysa o 3 sezonda da kırılma anlarında hep güçlü oyun oynayarak ayakta kalıp aldık o şampiyonlukları. 1-2 hatada işler terse dönebilirdi. Bu sezon her zamankinden daha zorlu olacak çünkü bu sefer dozajı iyice arttırdılar GS'liler hariç herkes bunlar artık bir şampiyon olsunlar diyor. Göz göre göre işler yapılıyor her maç hakemleri görüyoruz işte. Kocaeli maçında 9 kişi kalmalılardı ama atamadılar işte. Şimdi Skriniar'a 1 maç kupada oynamasın cezası verilecek.

topçular şampiyon yapıyor diyince küçümsemiş olmuyoruz ki
topçuların ne kadar büyük iş başardığını vurgulamış oluyoruz
He kardeşim o topçuları yöneten sensin zaten. Bir arada şansa şampiyon olduk diyordu bir kaç kişi. Emin ol öyledir.

GS taraftarına az bile yapılıyor

Çiçeği burnunda hiçbir şey başarmamış Fb başkanı ortada onca delil varken neden serbest kaldı? Fblilerden tırstılar
Gsliler kimi tırsıtıyor? Dursun bile gayet rahat ceketimi koysam kazanırım kulüp benim malım modunda rahat rahat geziyor

GS camiasının ne ağırlığı var ki
Yok eleştiri kültürü varmış yok her zaman daha iyisi olsunmuş hepsi palavra..
Medyadaki çoğu yorumcunun Galatasaraylılığı dursun kadar olursa kokocu saranın çıkarılmasıda ses getirmez.Hakemlerde böyle göstere göstere kollar bu şerefsizleri.

Juventus maçlarini ve sezonu riske atmamak için 6 şubattan sonra tuyecegim

İçime sinen transferler lang,asprilla ve bilhassa renato

Kimin kimi aldığının önemi yok.fb taraftari icin mutluluk kaynağı hep transfer dönemi.adamlar şok üstüne şok yaşadı.lookmandan sonra kante bi sığınak oldu.o siginakta da şehit ismail yüksek oldu

2 hafta sonra 35lik dede için ismailden olduk diyecek tipler hepsi tek puan kaybında

Ben gitmeden şampiyon olamayız goygoyu şaka değildi bence de. Yine Allah'ın adaletine kaldık. Belki de ülkenin bizim mudahalemize ihtiyacı vardır. Çanakkale'deki gibi babayigitler zamanı geldiğinde ne yapacağını biliyor

Duyum veriyorum. Kavukçu beyin özel kaleminden toplanın.
Fabian Ruiz olayı için uğraş olduğu lakin transferin imkansız olduğunu söyledi. Yurt içinden tecrübeli bir stoper ile anlaştık hoca onay verirse alıyoruz. Siltanen falan ilgi yok.
Çok bekledik çok! Samet Akaydın hayırlı olsun...

Sunucu: Hocam Samet' in ağır olduğu eleştirileri var.

Şeytan The Man: (Gayet ciddi ve iddialı ses tonuyla) Bir tık hızlı olsa Barca' da oynar!! (Sunucunun yüz ifadesi görülmeye değerdi).

Biz daha mı iyi bileceğiz sanki?..

Bir galatasaraylı olarak şu an yeise düştüm.

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

He kardeşim o topçuları yöneten sensin zaten. Bir arada şansa şampiyon olduk diyordu bir kaç kişi. Emin ol öyledir.
aga hocanın payı yoktur demiyoz
ben demiyom en azından

sonuçta topçuların gönlünü hoş tutmak, onları memnun etmek bir olay
bunu iyi yapıyor

he ama ne oluyor
takımdaki merkezi klikle dost olamayanları soft mobbingle yemece
performansa göre değil takım içi kankeytoluk hiyerarşisine göre forma dağıtmaca
antrenmanları pas geçip ense yapmaca
iznin müsamahanın dibine vurup laçkalaşmaca
transferde devr-i daim tüketimle sporcu sirkülasyonunu sağlamaca

neyse hep konuşulan şeyler bunlar
sadece ilk postundaki büyük mantık hatasını görmeni istedim

bu takımı hoca değil topçular şampiyon yapıyor diyince bu şampiyonluk değersizdir denmiş olmuyor
konuyu başka yerlere çekmeğe gerek yok

Ben gitmeden şampiyon olamayız goygoyu şaka değildi bence de. Yine Allah'ın adaletine kaldık. Belki de ülkenin bizim mudahalemize ihtiyacı vardır. Çanakkale'deki gibi babayigitler zamanı geldiğinde ne yapacağını biliyor
Lafi guzaf.Sivasi yenseler oluyorlardı 2021de

Muriqiyi de aldılar.gecmiste başka oyuncuları da.kante ilk ya da son olmayacak

Devlet desteği ,zengin destegi ya da hakem desteğinin sonu iyi olmuyo hiçbir zaman

Irfancan kasimpasada ise,kerem basaksehire gidecek

Kante bittiyse tamamen o da basaksehir yolcusu olacak 1 sene sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt