Abi hiç şampiyonluk mücadelesi vermemiş,sanki 3 senedir şampiyon olmamış gibi konusuyosunuz
Her transfer dönemi aynı hikaye
Bu kadar amatörluk olmaz
Her transfer dönemi aynı hikaye
Bu kadar amatörluk olmaz
bizde lemina falan sakatlanır en az 5 hafta kaçırır, o maça kadar epey puan kaybederiz OS transferi yapılmaz ise
çampionluğu satıyor hainler
O maça kadar yarışta kalabilirsek şampiyon oluruz
rtaşlarımı saksıyı çalıştırmağa davet ettiğim 1 post
Hayırlı olan sakatsiz elenmektir benceAvrupa'dan neden elenmemiz gerektiğinin nedeni şu bölüm eğer üst tura kalırsak fikstürün arasına 2 tane baba maç gelecek ki Lemina'nın alternatifi yok hayırlı olan elenmemizdir.
Burada ya prime mod açacağız ya da çift kulvarda giderken yok olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 314454
Umarım öyle olur hayal kurmaya gerek yok başkan bile buna müsaade etmiyor seneye iyi bir kadro, iyi rotasyon dengesiyle sonuna kadar zorlayalım ama bu sene o sene değil bu şerefsizler şampiyon olmamalı.Hayırlı olan sakatsiz elenmektir bence
Biz oraya kalmayacaz zaten olum neyini dert ediyon oranın. Juve ilk maç burada 3-1 falan Torinoda da 2-0/3 -0 ile toplamda 5-1 / 6-1 ile eleyecek bizi.Avrupa'dan neden elenmemiz gerektiğinin nedeni şu bölüm eğer üst tura kalırsak fikstürün arasına 2 tane baba maç gelecek ki Lemina'nın alternatifi yok hayırlı olan elenmemizdir.
Burada ya prime mod açacağız ya da çift kulvarda giderken yok olacağız.
Geçen 2 senede de aynısını demiştim tepki gösterenler olmuştu yine aynısını diyorum babamızın ligini almak istiyorum bu şerefsizlere kupa vermeyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 314454