Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1770168715567.webp

Bu dursuna para harcamazsan yine başkan olursun masalını kim sıktı acaba ? Muhtemelen 90 küsür yaşlarında bi güruh kafaladı bunu
Tamam oyu liselilerden alıyorsun eyvallah ama dursun şu transfer döneminin tüm sorumluluğunu üzerine almış oldu taraftar nezdinde.
Ultraslan bu sefer dik durursa en ufak başarısızlıkta liseliler bile kurtaramaz dursun ağlaya ağlaya gider. Ha çok umrunda da değildir zaten misyonunu tamamladı çoktan

Dozumuzu alalım, diziye kaçar.

İyi nöbetler dostlar

Bu dursuna para harcamazsan yine başkan olursun masalını kim sıktı acaba ? Muhtemelen 90 küsür yaşlarında bi güruh kafaladı bunu
Tamam oyu liselilerden alıyorsun eyvallah ama dursun şu transfer döneminin tüm sorumluluğunu üzerine almış oldu taraftar nezdinde.
Ultraslan bu sefer dik durursa en ufak başarısızlıkta liseliler bile kurtaramaz dursun ağlaya ağlaya gider. Ha çok umrunda da değildir zaten misyonunu tamamladı çoktan
Ihtiyar heyetinden korkuyor yazin 30-35 75 verdiya paşa ki 30 verdigimiz adam 10 mac bile yapamadi birde. Ustune devre de birde tekrardan herifin birine 35-40 verirsem beni parçalarlar diye dusunuyor.

Ben kayseri maçinda bile sövdum oyuna giriyor diye. O göbeğiyle maç falan yapmamalı da işte... Hadi icardi neyse seviyon ediyon yıldız diye gonlunu hos edeyim diyon ok. Kaan kim lan şuna niye 500 kilo olmussun diyen yok kulupte yani.

İnanılmaz sinir oluyorum kaan'a kilo mevzusu delirtti beni. ve inadına inadına hala şu herifi oyuna alıyor bu okan yüzünden gezegeni terk edicem.

Kante, Cumhurbaşkanı devreye girmesiyle fenere geliyor Yusuf çiçek yersen bedavaya fb geri geliyor sonrada hükümet bize karşı diye algı yapıyorlar bizimkilerde uyuyor herhalde bu sene ne yaparsanız yapın fb yapicaz dediler transferlerin hepsi genç ya tutarsa isimler
++ Nunez falan diyorlar 3-4 ay yaz döneminde alınabilecek bütçeli işi devre arası yapıyorlar. Yazın da harcadılar totalde 200-250m olmuştur

Renatoyu begenmiyenler ne istiyor? Birazda genc oyuncuya yatirim.yapmamiz sart, tutarsa belki 20-30 satarsin tutmazsa en kötü ihtimal az zararla elden cikarirsin. Yani trabzona tekrar bir 30-40 nilyon vermektense böyle oyuncuya sans veririm tabi bu konuda tek eksik okan buruk, bu tür oyuncularla pek ilgilenmez kaderine terk eder.

bu saatten sonra transfer olmaz. Ngaha ve o arjantinli genco açıklanır kapatırız dönemi

Fenerbahçe bu sene şampiyonluk için tüm tuşlara basıyor işte kimi alabiliyorsa alacaklar. Ellerinden gelse 40 kişi yaparlar kadroyu.

++ Nunez falan diyorlar 3-4 ay yaz döneminde alınabilecek bütçeli işi devre arası yapıyorlar. Yazın da harcadılar totalde 200-250m olmuştur
Bitirici, net forvet diye çıktıkları yolu Nunez ile tamamlarlarsa bayağı ironik olur. Arabistan'da bile kaçırmaya devam ediyor adam.

Lemina ya bir alternatif almazsak ligde de zorlanırız. Haftada 1 maçla Lemina zorlanmaz tamam ama sakatlığı var, cezalısı var bu işin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt