- 20 Ağustos 2017
- 24.015
- 16.338
- 1.838
Orta saha dusmani oldugu kadar ayni zamanda savunma dusmani. 6 haftada bir tane stoper ismi dusmedi piyasaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler 30 milyonu gözden çıkarmış olarak algıladım20 milyon + ahmed kutucu'ya biter bu iş
kalın bi bonservis bizi bekliyor Azizim saplamacı ustamBizimkiler 30 milyonu gözden çıkarmış olarak algıladım![]()
Barca alt yapili birde.Betis kaca birakir bilmiyorum ama yas 24, Ispanyol ve Betis oyuncusu.
Minimum €20M kokuyor.
En azından yerli yedek alın yav Başakşehirden Hamza’yı alın ona da razıyımBu arada sol stopere Khusanov gibi biri lazım, bir işi de tam yapın be. Her transfer sezonu bir şeyler eksik. Bu direkt plansızlık işte.
Hemde nasil. Bukadar elestiriden sonra en iyi transferleri biz yapmis oluruz yineLang
Asprilla
Nhaga
Altimira
Fit miyiz?

Ocak ayında gelen 3 teklifi geri cevirdi hali hazırda diyor. Bizi reddetmis değil gibiüç kere reddedildi diye romanoya kim eklettirdi acaba![]()
Ben bizi reddetmiş olarak düşündüm. Başka kulüpler olsa spesifik olarak belirtirdi diye düşünerek. Bazı haberlerde şunlar da istedi diye not düşüyorOcak ayında gelen 3 teklifi geri cevirdi hali hazırda diyor. Bizi reddetmis değil gibi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi