Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha dusmani oldugu kadar ayni zamanda savunma dusmani. 6 haftada bir tane stoper ismi dusmedi piyasaya.

korkmayın çekinmeyin üzülmeyin hüzünlenmeyin ye’se kapılmayın

Bu arada ciddili yorum; 6mira üçlü orta sahada stoperlerin önünde dar bir alanda oynayacak ve oradan hem oyun kuracak hem de hatlar arasını tutacak çok iyi bir 6 numara AMA bizim önde basan, bekleri de çıkaran ve pres kırılınca orta sahada geniş boşluklar bırakan düzenimizde öyle geniş alanda her yere yetişecek bir defansif orta saha değil.

Daha ona uygun bir orta saha düzeni kurmamız gerekir gibi... Ona da vakit yok...

Altimira ikna olmadı vs. yazanların yalancı olduğunu düşünüyorum zira CL son 32 turunda ilk 11 oynamaya gelecek adam için ikna çabası gerekmez.

Yani yerli piyasasında Kutucu ile kafa kafaya takas edeceğin bir tane isim var yerli stoper çözmeyi dene kalsın be kardeşim

Adam transfer işinden anlamadığı gibi birde kendi oyuncularından çekiniyor transfer yaparken.

Apo'yu kesersem trip yerim, icardi'yi kesersem trip yerim. Kaan ayhan'ı her maç oyuna sokma anlaşması yapmış, 90 kiloda olsa oynatacak.

Bunun zamanında Gsli oyuncuların göbekleri çıktı, resmen kemerburgazı babasının çifliği yaptı Okan Buruk. Orta saha düşmanı, rica minnetle oyuncu oynatıyor.

City rodri sonrası almak istemiş nico olmazsa altimira'yı alacaklarmış

Barcelona tekrardan geri almaya çalışmış fabrizio'nun haberine göre

Ulan ya çok istedik ya olmaz aa

Bunlar Nhaga’yı getirirken CL kadro listesi sözü verdiler de ondan mı yapmıyorlar bir iş acaba olur mu olur

22 milyon serbest kalma bedeli varsa skandal almamak..
Pap Gueye ve Oulai icin 30-40 milyonlar konusuluyordu.. Oulaiyi bugun 25 e verseler sizce dursun birakir miydi coktan formayi giymisti...Hatta resmi hesap adimini kac tane imali paylasim yapti ..

Ocak ayında gelen 3 teklifi geri cevirdi hali hazırda diyor. Bizi reddetmis değil gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bizi reddetmiş olarak düşündüm. Başka kulüpler olsa spesifik olarak belirtirdi diye düşünerek. Bazı haberlerde şunlar da istedi diye not düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt