Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22 milyon serbest kalma bedeli varsa skandal almamak..
Pap Gueye ve Oulai icin 30-40 milyonlar konusuluyordu.. Oulaiyi bugun 25 e verseler sizce dursun birakir miydi coktan formayi giymisti...Hatta resmi hesap adimini kac tane imali paylasim yapti ..

60 milyon Euro serbest kalma bedeli, zurhan can yine mabadından üfürüyor

Bu arada ciddili yorum; 6mira üçlü orta sahada stoperlerin önünde dar bir alanda oynayacak ve oradan hem oyun kuracak hem de hatlar arasını tutacak çok iyi bir 6 numara AMA bizim önde basan, bekleri de çıkaran ve pres kırılınca orta sahada geniş boşluklar bırakan düzenimizde öyle geniş alanda her yere yetişecek bir defansif orta saha değil.

Daha ona uygun bir orta saha düzeni kurmamız gerekir gibi... Ona da vakit yok...

Yani Hakan Calhanoglu gibi? O zaman bu da Lemina'nin yoklugunu dolduramaz.

Saka gibi ya 1 senedir bir Lemina tarzi DM bulamadilar

Ulan adamlarin Kante olayi 3 kez falan olmadi dendi bir sekilde oldurdular... Ya su isi biz niye beceremiyoruz bir kere de sasirtin ulan son gun ihtiyacimiz olan birini indirin capsiz herifler..
35 yasinda topcuya 2 yillik 40 milyon bagladilar( nesrinin bonservisi vs) ustune Guenduzi geldi 3 yillik maliyeti 45 milyon .. Adamlar bizden daha az ihtiyac duyduklari mevkiiye 85 milyon ruro yatirim yapmis bu paranin geri donusu de yok

Bu arada sol stopere Khusanov gibi biri lazım, bir işi de tam yapın be. Her transfer sezonu bir şeyler eksik. Bu direkt plansızlık işte.

özbek takımı bunyodkor'dan belarus takımı ska 1938 keşfediyor, oradan 450 bin euro'ya lens'e satılıyor oradan city
ve herif daha 21 yaşında bi anda dünyanın en ii defansçılarından biri oluverdi

kadere bak

Prenses leonor hanımefendiyi devreye sokup altimira işini çözmemiz gerekiyor

Transferi kapatmışız geçmiş olsun herkese

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani Hakan Calhanoglu gibi? O zaman bu da Lemina'nin yoklugunu dolduramaz.

Saka gibi ya 1 senedir bir Lemina tarzi DM bulamadilar

Defansif özellikleri Hakan'ın bariz üstünde (özellikle 30'unu geçmiş Hakan'ın) ama böyle hani geniş boşlukta rakibin önüne top atılmış ama Altimira bir yerlerden depar atıp yetişiyor, kesiyor gibi manzaraları göstertecek bir adam değil demek istedim... Böyle daha dar alan süpürücüsü gibi... Defansın önüyle orta saha hattı arasındaki alanı kapatacak ama gerisine çok karışmayacak biri gibi... Bilmem anlatabildim mi? Depar atmadan alanını savunan ama orayı da iyi savunan biri... Benim sınırlı izlenimim tabi bu, çok çok süper analiz ettim çok iyi tanıyorum diyemem...

ulan dursun oilayo icin 35m euro veriyorsun hain

Ah Okan hoca ah.... Çok kızıyorum...
Aldırmadın yazın gerek yok dedin....
Dursunun eline kozu verdin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt