Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altimira'yı sıkışık fikstürde EL ve Kral Kupası ağırlıklı kullanmışlar, ligde yedek ve rotasyon oyuncusu olmuş... Sezon başında ilk 11 başlamış, ve sıkışık kupa fikstürleri bitince ligde yeniden 11'e dönmüş gibi...

En büyük hissedarının koyu Galatasaraylı olduğu bir kulüpten herkesin hemfikir olduğu iyi bir oyuncuyu makül fiyata ihtiyaç varken almamak, onay vermemek ya ihanettir yada orda tanıdığa komisyon yoktur manasına gelir. Bunun başka bir açıklaması asla yoktur.

Point otelde tuvalet eğitimi için ekip kuruyormusunuz hocam
images (4) (4).webp

Bu adam neden takımında yedek? Betisin orta sahası çok mu iyi? Herkes de baya övüyor adamı yorumcular falan bilgisi olan var mı?

O mantıkla bakarsak doku renneste hep yedekti. Cityde 11 oynuyor

fbli enayilerin beğenmediği fred ellerinde ki çoğu orta sahadan daha iyi bu arada havada kaparım ,gidip ne idüğü belirsiniz sixmira ile falan uğraşacaklarına kadar alsınlar işte

fbli enayilerin beğenmediği fred ellerinde ki çoğu orta sahadan daha iyi bu arada havada kaparım ,gidip ne idüğü belirsiniz sixmira ile falan uğraşacaklarına kadar alsınlar işte

yalnız torreirayı izleyin sadece komedi bir insan 30 saniyede 40 metre alanda aynı topçudan nasıl 2 kez çalım yiyebilir yav

Cidden he ugarte gueye fabian bokluyoduk
Zakarialara burun kıvırıyoduk

Şu geldiğimiz noktaya bak ne vereceği belli olmayan 3 tane 18 yaşındaki bebeyle dönemi kapattık

Her topçu bize gelmek istiyo abiiii
Gs her istediğini alır abiiii
Elit abiiiiiii

Aynen pampa
Dönem basinda dedik bunlari sadrim

Ben sadece 17ka istemedim. Onu almakdansa transfersiz kapatmaya raziydim

Malesef gs taraftari cok ṣimardi, ona çöp buna çöp sonunda böyle yaprak gibi kaliriz iṣte

Son bir ṣansimiz vardi kayseri macinda yönetimi ciddi ṣekilde protesto etseydik bir ihtimal paraya kiyabilirlerdi. O macta koyun gibi takildik

Daha önce de dedigim gibi herkes hak edildigi gibi yönetilir. Biz bu yönetimi hakediyoruz malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt