Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.460
- 77.777
- 4.218
Azizim ne güzel şeyler diyorsunBen ayrıca Sanchez ve Sara nın da satılacağını düşünüyorum .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim ne güzel şeyler diyorsunBen ayrıca Sanchez ve Sara nın da satılacağını düşünüyorum .
O paralara daha iyi bir seçenek bulunamaz mı Umudum4-2-3-1, sığırpress ve 9.5 numara olayından vazgeçmeyiz Azizim.
Can Uzun bizim için değerli çünkü Osi 2 tane stoperi çekiyor yay üstünden geçen sene adam akıllı gol atamadık bomboş tonla şut çektik o boşluklarda Can kalsa baya şov yapabilir.
Bizimkinler önce gönderelim sonra transfer yapalım diyor galiba, bu durgunluk taliplerin olduğunu da gösterir bu minvalde.Azizim ne güzel şeyler diyorsun
Okan hocam sağolsun yorgan görevi görüyor herzamanki gibi.Herseyi kapatmaya çalışıyor.Beynine girsen ne firtinalar kopuyordur.Kimbilir.Ben demiyorum valla Okan hocamız diyor![]()
Tempo yok tempo takımın omurga 30+Hocam defans ortada , gittimi?Bizim mi haberimiz yok.Kapi gibi Abdülkerim sanches Galatasaray'da)))
Hazır kafa naklinde yaptırmış yatacak yer bakıyorsur kendineYerli sorunu yaşarsak HakanCmizi aliriz
Azizim piyasaya hakim arkadaşlar cevaplarsa daha iyi ama Can Uzun için şunu söyliyeyim hoca net ister.O paralara daha iyi bir seçenek bulunamaz mı Umudum
Onu Saneyi getirdiklerinde düşünecektin.Artik çok geç.2 sene daha bizimle başbaşa.Tempo yok tempo takımın omurga 30+
Gökhanım foto gelir miPapaz hersene çüklü pilav yemez
Almanlar da biliyor yabancı kuralını, onlarda az namıssız değilAzizim piyasaya hakim arkadaşlar cevaplarsa daha iyi ama Can Uzun için şunu söyliyeyim hoca net ister.
Sane sorun değil ki, takımın sıkıntısı lemina-torreira ve sanchez-apo. Bunların temposu düştüOnu Saneyi getirdiklerinde düşünecektin.Artik çok geç.2 sene daha bizimle başbaşa.
Leao değilde onun yerine 2 tane dengeli pırpır isteme hakkimiz yokmu?leao'un fenere gitmeyeceği senaryoda leao'yu ister miydiniz?
Geçen bende Ferdi'yi alalım istiyordum da Can geldiği senaryoda mümkün olmaz anca oraya Enciso kiralık olursa Ferdi'yi alabiliriz.BAY gidiyorsa seve seve Can, Ferdi filan alınmalı.