Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    34
Sen bu sene en çok kiminle atağa çıkmaya çalıştın ve berbat ettin?burada barış alperdede suç yok değil .Hani ileriye gidemiyoruz dedin ya.Top kayıplarına ,oyun kuramamaya topu ileriye goturememeye bakıyoruz ya.
Sane top kayıtlarıyla bıktırdı ama sanenin sürekli zorlamasının sebebi de malesef orta saha ve teknik heyet plan zaafı biraz bence

Barış giderse yerine yerli sol kanat lazım leaonun yedeği olarak kim var ki alabileceğin hem takımın en mücadeleci isimlerinden biri hiç mantıklı olmaz gidecem diye tutturursa orası başka tabi

İstesen de transfer yok zaten rts
Benim derdim olanı elden çıkarmak... yerli oyuncu paha biçilemezken yerli oyuncu satmak bana anlamsız geliyor... yerli diye can a 50 60 istiyorlar. Biz 35 40 a barış vereceğiz ona sinirim bozuluyor... aynı paraya yerini de dolduramayacaksın... böyle saçma sapan bir iş yok...

40 milyon euro verseler de akıl mantık varsa Barış'ı satmam.

Şu kural varken en iyi yerli oyuncunu bırakmak kendi topuğuna sıkmak demek.

Sane top kayıtlarıyla bıktırdı ama sanenin sürekli zorlamasının sebebi de malesef orta saha ve teknik heyet plan zaafı biraz bence
Onda haklısın.Cunku ortasaha pas alışverişinde kilit isim yok.10 numaramız yokki.Zaten Sanede tek merak ettiğim o husus.Eger olurda iyi bir 10 numaramız olur ise Sane ne kadar fark edebilir Bunu merak ediyorum gerçekten.Belkide 3 adam arasına dalma huyunu bırakır.

Biz devre arası Lang, Boey, Asprilla falan iyi getirmişiz ha. Koca yaz bu ayarda bile adam yazılmadı.
Mertim, Lang harici diğer ikisinin ne talibi var ne de takımları kalsın istiyor, aslında bu söylemin daha çok ironi gibi kabul edilebilir. Keza Lang da çok aranan bir oyuncu gibi durmuyor şuan ki piyasada..

40 milyon euro verseler de akıl mantık varsa Barış'ı satmam.

Şu kural varken en iyi yerli oyuncunu bırakmak kendi topuğuna sıkmak demek.
Oyuncu yine aynı davranırsa satarlar, yok benim şartlarım iyileşti gönlüm yok derse satmazlar, ilki olur da satmazlarsa hata ederler ama bana göre

Sane’nin durup dururken rakip hücumculara pas atıp durmasının takımın durumuyla bir alakası yok

Günündeyse çok iyi işler yapıyor ama sıklıkla çıkarkan kaybettiği toplar -direkt kendi paslaeı- rakibe kontra oluyor

süreklilik sorunu var bariz.

Zaten yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlamıştı, bir de BAY giderse işimiz baya yaş 60 verip can alır bizim süper zekalar.

Sane’nin durup dururken rakip hücumculara pas atıp durmasının takımın durumuyla bir alakası yok

Günündeyse çok iyi işler yapıyor ama sıklıkla çıkarkan kaybettiği toplar -direkt kendi paslaeı- rakibe kontra oluyor

süreklilik sorunu var bariz.
Aynen katılıyorum.Birde kaybettikten sonra Hicbirsey yapmamış gibi bakması yokmu.Offffff.

Mertim, Lang harici diğer ikisinin ne talibi var ne de takımları kalsın istiyor, aslında bu söylemin daha çok ironi gibi kabul edilebilir. Keza Lang da çok aranan bir oyuncu gibi durmuyor şuan ki piyasada..
O kadar isim çıkmıyor, öyle ümitsiziz ki bunlara bile hasret kaldık…

Süper Lig'de ilk 11'de oynayabilecek yabancı oyuncu sayısında bir sınır bulunmamaktadır. Kulüpler, sahaya çıkacak 11 oyuncunun tamamını yabancı futbolculardan oluşturabilirler.

Geri
Üst Alt