Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    48
leao konusunda resmi siteden açıklama yapmadık :D bu arada bu adamı neden premier lig takımları falan istemiyor?

Abi Doue muhabbetinden bu güne net kıtlık bilinci yaşıyoruz, Osi zaten bala geldi.
Doue muhabbeti milattır çünkü.3 koca ay onunla yatıp kalktık hergun.Birgece baktikki Doue yerine pandoranin kutusundan jelert çıktı .Bu hala niye böyle oldu açıklanmadı.Ama açıklamak zorundalar.

Abi Doue muhabbetinden bu güne net kıtlık bilinci yaşıyoruz, Osi zaten bala geldi.
Menajerler birini getirsin de bakalım diye bekliyoruz öyle. Takım elbise alır gibi personal shopper’larla transfer yapmaya çalışıyoruz 😂

Leao fenere gitmeyecekse şakasız istemiyorum topsuz oyunda iğrenç bir karakter sergiliyor sinirlerimi bozuyor, ama fb'ye gideceğine bize gelsin derim şakasız. Çünkü bu totoşlar şl falan umurlarında değil bu çöp ligi patates edebilme olasılığı var, devire devire adam geçer. Ben betisde'ki abde'yi çok istiyorum da onunla bir ara ilgilendiğimize dair haberler cıktı söndü sonra keşke o olsaydı.

Hem sol kanat hem 10 no Yok /Yok oldu ha...

Doue muhabbeti milattır çünkü.3 koca ay onunla yatıp kalktık hergun.Birgece baktikki Doue yerine pandoranin kutusundan jelert çıktı .Bu hala niye böyle oldu açıklanmadı.Ama açıklamak zorundalar.
O gün bugündür patır patır dökülüyoruz.

Tüm transferler tamamlandı, takım rayına girdi mi ki Leao nun transfer edilmemesini istiyor, burun kıvırıyoruz?

Neymiş savunmaya yardım etmezmiş, geri koşmazmış? Yahu bu ligde Leao savunmaya yardım etse ne etmese ne.. Maçların %90 zaten rakip yarı sahada oynanıyor.. Leao nun savunmaya yardımına 1-2 derbide ihtiyaç duyarsın en fazla.. Tüm maçları da kazanacak halin yok..

Takım da sol önde oynayacak sol ayaklı oyuncu yok.. Forum ahalisi farkında mı acaba? Sol ön için Barış demeyin, Sallai demeyin.. Geçen sene kaç maçta sı.ıp batırdıklarını hatırlayın..

çare yok bu adam bu seneyi hazır vermişken sene sonu bunun ve bu kadar başarıya rağmen tek derdi yönetimi korumak olan okanın kellesi gider Allahın izniyle Tabi bu abdullah olsun mtin öztürk olsun inşallah yüce divana sevk edilip üyelikleri iptal olur .dursunda daha bu kulüpte değil başkan kongre üyeliği bile yapamaz inşallahh

Geri
Üst Alt