Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.828
- 7.452
- 1.843
bu kadar berbat bir transfer dönemi görmedim somut hiçbir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olması gereken zaten doymuşluğu azaltıp açlığı arttırmak lazımdı bu sene Aral'ı alıp rotasyonda değerlendirmemiz gerekirken yine planlama 0Ederini bulani sat. Bu klup adam satip yerini doldurmayi ogrenemedikce yol alamayacak. Ama gel gelelim basimizdakilerde malum. Butun bu imkanlarin bu yonetime denk gelmesi ne trajik
Sen bu sene en çok kiminle atağa çıkmaya çalıştın ve berbat ettin?burada barış alperdede suç yok değil .Hani ileriye gidemiyoruz dedin ya.Top kayıplarına ,oyun kuramamaya topu ileriye goturememeye bakıyoruz ya.Sane sorun değil ki, takımın sıkıntısı lemina-torreira ve sanchez-apo. Bunların temposu düştü
İleri götürmekte sorun yok ki atak devamlılığında var. Ortasaha ve savunma takımı itemiyor artık. İlk 2 sezonki torreira lazımSen bu sene en çok kiminle atağa çıkmaya çalıştın ve berbat ettin?burada barış alperdede suç yok değil .Hani ileriye gidemiyoruz dedin ya.Top kayıplarına ,oyun kuramamaya topu ileriye goturememeye bakıyoruz ya.
İstememleao'un fenere gitmeyeceği senaryoda leao'yu ister miydiniz?
O arkadaşlarda ki düşünce icraat olmadan paraları sacabilme dürtüsü.Baska Hicbirsey değil .Ona 50 buna 100 verme psikolojisiSize Ferdi’yi alabileceğimizi düşündüren nedir tam olarak
İstesen de transfer yok zaten rtsTamam ben transfer falan istemiyorum. Kendimi diziye falan vurayım bari...
Bence ikisindede topyekun sorunluyuz.İleri götürmekte sorun yok ki atak devamlılığında var. Ortasaha ve savunma takımı itemiyor artık. İlk 2 sezonki torreira lazım