Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.329
- 21.302
- 2.663
İkinci nöbette demiştik Brightonda yılın oyuncusu seçildi diyeSize Ferdi’yi alabileceğimizi düşündüren nedir tam olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci nöbette demiştik Brightonda yılın oyuncusu seçildi diyeSize Ferdi’yi alabileceğimizi düşündüren nedir tam olarak
Sane top kayıtlarıyla bıktırdı ama sanenin sürekli zorlamasının sebebi de malesef orta saha ve teknik heyet plan zaafı biraz benceSen bu sene en çok kiminle atağa çıkmaya çalıştın ve berbat ettin?burada barış alperdede suç yok değil .Hani ileriye gidemiyoruz dedin ya.Top kayıplarına ,oyun kuramamaya topu ileriye goturememeye bakıyoruz ya.
Benim derdim olanı elden çıkarmak... yerli oyuncu paha biçilemezken yerli oyuncu satmak bana anlamsız geliyor... yerli diye can a 50 60 istiyorlar. Biz 35 40 a barış vereceğiz ona sinirim bozuluyor... aynı paraya yerini de dolduramayacaksın... böyle saçma sapan bir iş yok...İstesen de transfer yok zaten rts
Onda haklısın.Cunku ortasaha pas alışverişinde kilit isim yok.10 numaramız yokki.Zaten Sanede tek merak ettiğim o husus.Eger olurda iyi bir 10 numaramız olur ise Sane ne kadar fark edebilir Bunu merak ediyorum gerçekten.Belkide 3 adam arasına dalma huyunu bırakır.Sane top kayıtlarıyla bıktırdı ama sanenin sürekli zorlamasının sebebi de malesef orta saha ve teknik heyet plan zaafı biraz bence
Mertim, Lang harici diğer ikisinin ne talibi var ne de takımları kalsın istiyor, aslında bu söylemin daha çok ironi gibi kabul edilebilir. Keza Lang da çok aranan bir oyuncu gibi durmuyor şuan ki piyasada..Biz devre arası Lang, Boey, Asprilla falan iyi getirmişiz ha. Koca yaz bu ayarda bile adam yazılmadı.
Martens gittiğinden beri takım 10 numara diye bağırıyor,İleri götürmekte sorun yok ki atak devamlılığında var. Ortasaha ve savunma takımı itemiyor artık. İlk 2 sezonki torreira lazım
Beline kuvvet Mustafamsakın uyumayın
bu gece o gece
Oyuncu yine aynı davranırsa satarlar, yok benim şartlarım iyileşti gönlüm yok derse satmazlar, ilki olur da satmazlarsa hata ederler ama bana göre40 milyon euro verseler de akıl mantık varsa Barış'ı satmam.
Şu kural varken en iyi yerli oyuncunu bırakmak kendi topuğuna sıkmak demek.
Aynen katılıyorum.Birde kaybettikten sonra Hicbirsey yapmamış gibi bakması yokmu.Offffff.Sane’nin durup dururken rakip hücumculara pas atıp durmasının takımın durumuyla bir alakası yok
Günündeyse çok iyi işler yapıyor ama sıklıkla çıkarkan kaybettiği toplar -direkt kendi paslaeı- rakibe kontra oluyor
süreklilik sorunu var bariz.
Gslilerin şunu alsak dediği bi adam daha Psg'ye gidiyor. Adamlara scoutluk yaptık resmen![]()
O kadar isim çıkmıyor, öyle ümitsiziz ki bunlara bile hasret kaldık…Mertim, Lang harici diğer ikisinin ne talibi var ne de takımları kalsın istiyor, aslında bu söylemin daha çok ironi gibi kabul edilebilir. Keza Lang da çok aranan bir oyuncu gibi durmuyor şuan ki piyasada..
Gslilerin şunu alsak dediği bi adam daha Psg'ye gidiyor. Adamlara scoutluk yaptık resmen![]()